2015-11-22 04:14:09
Φωτογραφία για Η Ελλάδα απέκτησε και πάλι σύνδεσμο της Γιουβέντους
Η Γιουβέντους εκπροσωπείται και πάλι στην Ελλάδα μέσω της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Γιουβέντους καθώς... ο ιστορικός σύνδεσμος, με πορεία δέκα χρόνων, αναγνωρίστηκε και πάλι από την διοίκηση της «Μεγάλης Κυρίας».

Το Gruppo Greco, ο μοναδικός επίσημος φορέας των μπιανκονέρι στην χώρα μας, με ανακοίνωσή του ευχαριστεί τους Γιουβεντίνους που στήριξαν την προσπάθεια αλλά και για το ρεκόρ μελών που πέτυχε!

Η ανακοίνωση του club

«Η Πανελλήνια Λέσχη Φίλων Γιουβέντους έκανε πράξη τα όσα είπε και πλέον η Ελλάδα έχει και πάλι επίσημη φωνή! Μια ιστορική στιγμή για όσους αγαπούν την ομάδα Με τη συμμετοχή-ρεκόρ 117 μελών, το Gruppo Greco ανήκει ξανά στη μεγάλη οικογένεια της Γιουβέντους. Είμαστε εδώ και χρόνια στο Juventus Club DOC αλλά τώρα, μετά από το… διάλειμμα ενός έτους, η στιγμή είναι ακόμη πιο ξεχωριστή.

Εξηγήσαμε με ρεαλισμό και χωρίς καμία δικαιολογία τι έγινε, ζητήσαμε από τους οπαδούς της Γιουβέντους της Ελλάδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας, μετρήσαμε δυνάμεις και πετύχαμε κάτι μοναδικό στη δεκάχρονη ιστορία μας: να στείλουμε στη Γιούμε τον πιο δυνατό φάκελο από καταβολής του club.


Ευχαριστούμε τα μέλη που στήριξαν την προσπάθεια. Χάρη σε εσάς ανεμίζει και πάλι η ασπρόμαυρη σημαία στον ελληνικό ουρανό. Είμαστε περήφανοι για όλους σας! Γιατί στηρίξατε κάτι δικό σας, κάτι που έχει δημιουργηθεί στην Ελλάδα. Το Gruppo Greco Juventus.

Η νέα εποχή του club έχει ξεκινήσει με την πιο ουσιαστική κίνηση: να δημιουργηθεί και πάλι σύνδεσμος της Γιουβέντους στην Ελλάδα. Ώρα να δρομολογηθούν και τα υπόλοιπα…». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ