2015-11-22 12:54:06
Φωτογραφία για ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η... ΚΑΜΠΑΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟΝΗ;
Στο Υπουργείο Αθλητισμού, όπως ήδη έχουμε αναφέρει, δεν υπάρχει σκέψη να διακοπεί το πρωτάθλημα όπως πέρσι, ωστόσο διαρρέεται ότι θα υπάρξουν σκληρά μέτρα, πέραν των οικονομικών συνεπειών που θα επιβληθούν στον Παναθηναϊκό!

Οι "πράσινοι" δεν απειλούνται μόνο με μηδενισμό, αφαίρεση βαθμών, τιμωρία της έδρας τους και μεγάλο πρόστιμο, βάσει των κανονισμών του ποδοσφαίρου, αλλά θεωρείται βέβαιο ότι θα υποστούν και τις... συνέπειες του νέου αθλητικού Νόμου που προβλέπει –μυθικά σε ύψος- διοικητικά πρόστιμα από την πολιτεία σε περιπτώσεις επεισοδίων, που ξεκινούν από 10.000 ευρώ και φτάνουν το 1.000.000 ευρώ!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα μάλιστα οι αποφάσεις και τα μέτρα της πολιτείας θα είναι πάρα πολύ σκληρά μετά τα όσα έγιναν στη Λεωφόρο και οι συνέπειες θα είναι… πέραν των προστίμων και γενικότερα των οικονομικών συνεπειών.

Το θέμα φαίνεται να αφορά αποκλειστικά τον Παναθηναϊκό που έιναι και ο υπεύθυνος όσων έγιναν.


Σύμφωνα με το «νόμο Κοντονή», λοιπόν, πέρα από τα διοικητικά πρόστιμα που προβλέπονται, «ο υφυπουργός Αθλητισμού δύναται για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποτραπεί η επανάληψη τέτοιων γεγονότων και συμπεριφορών (…) να απαγορεύει την καθ’ οιονδήποτε τρόπο διάθεση εισιτηρίων και την εν γένει χρήση συγκεκριμένων ζωνών ή τμημάτων των κερκίδων αθλητικών εγκαταστάσεων»!

Με λίγα λόγια, πέραν των ποινών που θα επιβάλει η αθλητική δικαιοσύνη στον Παναθηναϊκό, οι «πράσινοι» απειλούνται και από την πολιτεία με πρόστιμο και κλείσιμο της Λεωφόρου για επιπλέον αγωνιστικές, ή ακόμα και με κλείσιμο συγκεκριμένων θυρών!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ