2015-11-22 18:09:07
Φωτογραφία για Στο ίδιο έργο θεατές... Αναγνώστης σχολιάζει τα χθεσινά επεισόδια στο γήπεδο
Αγαπητό tromaktiko,

πρέπει να τεθεί ένα τέλος σε όλη αυτή την φαρσοκωμωδία που συμβαίνει χρόνια και χρόνια χωρίς τελειωμό Και να ρωτήσω κάτι σε κατευθυνόμενους δημοσιογράφους του Αλαφούζου του ΣΚΑΙ και του σπορ FM, που όπλισαν τον έτσι και αλλιώς καθυστερημένο εγκέφαλο των κάφρων, που τα είδαν όλα φυσιολογικά και απορούσαν γιατί δεν έγινε ο αγώνας. Όταν κινδυνεύει όποιος κυκλοφορεί κοντά σε γήπεδο πριν από αγώνα δεν είναι φυσιολογικό, όταν πετυχαίνουν με φωτοβολίδες παίχτες λες και είναι στόχος από βελάκια και να λέμε ότι τον κτύπησε στο πόδι, καλά είναι, δεν είναι φυσιολογικό. Το να υποστηρίζεις ότι δεν μπορείς να κόβεις το δρόμο στους φίλαθλους για λίγη ώρα για να έρθει η αποστολή του Ολυμπιακού σε ένα γήπεδο του 1940 εντελώς ακατάλληλο, είσαι απλά γελοίος.

Το να λες επιτυχία όποτε ολοκληρώνεται ένα ντέρμπι, δηλαδή ένα θέαμα, με 3000 αστυνομικούς είναι βλακεία. Και αν υποστηρίζετε ότι η αδικία γεννάει την βία, τότε πάλι σας θεωρώ γελοίους, γιατί θα ήθελα να μου πείτε γιατί σκοτώθηκε ο φίλαθλος στο Ηράκλειο πέρυσι, και να μου δικαιολογήσετε εκατοντάδες άλλα περιστατικά (δεν είναι υπερβολικό το εκατοντάδες).


Το προϊόν πρέπει να το προστατεύουν οι παράγοντες, αλλά οι Έλληνες δεν μπορούνε να τα βρούνε ούτε πχ στην πολυμετοχικοτητα που έχουν κοινά αισθήματα και συμφέροντα. Ο εγωισμός κυριαρχεί και ανάλογα με τα συμφέροντα κατευθύνουν τις ανεγκέφαλες μάζες. Οσο για κάποιους που υποστηρίζουν ότι τα ΜΑΤ ξέρουν μονό ντου και ξύλο, θα τους ζητήσω να σιωπήσουν ως φόρο τιμής για τους εκατοντάδες σοβαρά τραυματίες, που φτάνουν μέχρι και αναπηρίας, αστυνομικούς που βέβαια δεν συγκινούν και δεν ασχολείται κάνεις μαζί τους. Πόσοι γνωρίζουν ότι έχουν χάσει μέχρι και την όρασή τους ματατζηδες από επεισόδια; Καλά μυαλά κύριοι.

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ