2015-11-22 22:46:06
Φωτογραφία για ΝΔ: Παραίτηση Παπαμιμίκου ζητά ο Λυκουρέντζος [video]
Λίγο μετά τις τελευταίες εξελίξεις στη Νέα Δημοκρατία και την οριστική απόφαση να αναβληθούν οι προγραμματισμένες εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου, την Κυριακή, 22 Νοεμβρίου, λόγω των τεχνικών προβλημάτων που παρουσιάστηκαν σε πολλά εκλογικά κέντρα, ο πρώην Υπουργός και πρώην βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, έκανε δηλώσεις και είπε: "Η αναβολή των εκλογών είναι μια τραυματική εμπειρία στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας. Η πρωτοφανής ανικανότητα του Γραμματέα του κόμματος, ως προέδρου της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής να οργανώσει τις εκλογές για την ανάδειξη του Πρόεδρου, προκάλεσε απογοήτευση και οργή στις χιλιάδες στελεχών, μελών και φίλων μας.

Ευχαριστώ από καρδιάς όσους και όσες προσήλθαν στις κάλπες, για να στηρίξουν με την συμμετοχή τους την εκλογική διαδικασία.

Έχουμε χρέος όσοι ταυτίσαμε την ζωή μας με τη Νέα Δημοκρατία, να προστατέψουμε το κύρος και την αξιοπιστία της και να στηρίξουμε το ηθικό φρόνημα όσων προσβλέπουν με εμπιστοσύνη στην παράταξη μας.


Ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης και οι συνυποψήφιοι του, οφείλουν άμεσα να αναλάβουν από κοινού πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση. Οφείλουν να οδηγήσουν με συντεταγμένη διαδικασία το κόμμα στην εκλογή του Προέδρου.

Τέλος, οφείλουν να καταλογίσουν τις ευθύνες σε όσους αναλογούν και να απαλλάξουν την παράταξη από εκείνους οι οποίοι την εξέθεσαν σήμερα αδικαιολόγητα."

Σε ερώτηση για την πρόταση Μητσοτάκη, να γίνει μεταβατική Πρόεδρος της ΝΔ η Μαριέττα Γιαννάκου, ο Ανδρέας Λυκουρέντζος είπε ότι τέτοιες προτάσεις δεν θα συμβάλλουν και ότι το κόμμα έχει Πρόεδρο τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

"Αυτό που θα αλλάξει τα πράγματα είναι η παραίτηση του κ. Παπαμιμίκου και η ανάθεση της ευθύνης της εκλογικής διαδικασίας σε μία ομάδα στελεχών που θα είναι αποδεκτή και και από τους 4 υποψηφίους" είπε.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ