2015-11-23 14:23:03
Φωτογραφία για Η... ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ!
Δουλειά πιάνει από σήμερα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας για τα επεισόδια της Λεωφόρου και το ματς μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που δεν ξεκίνησε ποτέ Οπως γράφει το Goal, στη θύρα 3, μαζί με τον πρόεδρο της Διαρκούς Επιτροπής Αντιμετώπισης της Βίας (ΔΕΑΒ) Νίκο Δαμασκόπουλο, παρακολούθησε τα έκτροπα στο γήπεδο της Λεωφόρου ο ποδοσφαιρικός και αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου.

Ο κ. Σιμιτζόγλου ήταν από νωρίς στο γήπεδο και είδε τόσο τη ρίψη φωτοβολίδων στην είσοδο των παικτών του Ολυμπιακού στον αγωνιστικό χώρο, όσο τις συμπλοκές στη θύρα 11, αλλά και την είσοδο των οπαδών των «πράσινων» στον αγωνιστικό χώρο μόλις ανακοινώθηκε η αναβολή του αγώνα.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επισκέφτηκε τους διαιτητές στα αποδυτήρια και σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν προέτρεψε τον Ανδρέα Παππά να ξεκινήσει το παιχνίδι και να το διακόψει με την πρώτη φωτοβολίδα, όπως κυκλοφόρησε, αλλά φέρεται να του είπε «ό,τι αποφασίσεις, θα σε στηρίξω. Εχω πλήρη εικόνα για τα επεισόδια, τα έχω δει όλα».

Ο κ. Σιμιτζόγλου περιμένει σήμερα το φύλλο αγώνα, τις εκθέσεις του παρατηρητή και της αστυνομίας για να τις εξετάσει. Θεωρείται πάρα πολύ δύσκολο να μην ασκήσει δίωξη για «εκτεταμένα επεισόδια», που θα φέρουν σε πολύ δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα απειλείται εκτός από πρόστιμο και τιμωρία έδρας 2-3 αγωνιστικών, και με αφαίρεση τριών βαθμών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ