2015-11-23 15:36:30
Φωτογραφία για Και επίσημα πλέον τα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα!
Τέσσερα μικρά λεωφορεία χωρίς οδηγό έκαναν την - επίσημη πλέον! - εμφάνισή τους στους δρόμους των Τρικάλων πριν από λίγες ημέρες προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη στους δημότες, αλλά και στους επισκέπτες της πόλης. Η «πρώτη» εμφάνιση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της τελετής έναρξης που διοργάνωσαν ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala εγκαινιάζοντας επισήμως στην πόλη τους, αλλά και σε όλη την υφήλιο, την πιλοτική εφαρμογή του προγράμματος CityMobil2 το οποίο χρηματοδοτείται από την ΕΕ στο πλαίσιο του 7ου Προγράμματος Πλαισίου.

Εκπρόσωποι του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, αρμόδιοι Φορείς, ερευνητές των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων που συνεργάστηκαν για το πρόγραμμα, ιδιωτικές επιχειρήσεις, ο Δήμαρχος Τρικκαίων, η e-trikala και όσοι παρευρέθησαν στην τελετή έναρξης συμφώνησαν στη σημαντικότητα των αλλαγών που επηρεάζουν την καθημερινότητά μας, ακολουθώντας τις εξελίξεις στην τεχνολογία.  


Χορηγός υψηλής τεχνογνωσίας και κατάρτισης

Σε μια Ελλάδα που, όπως τόνισε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, “δημιουργεί και καινοτομεί”, συμμετείχε χορηγικά και μια ελληνική εταιρία - η Space Hellas μια εταιρία η οποία δε θα μπορούσε παρά να είναι κοντά στους οργανισμούς, που τολμούν να εξελιχθούν μέσα από την έρευνα και την τεχνολογία. Στο συγκεκριμένο έργο, η έμπνευση των ανθρώπων που οραματίζονται ένα καλύτερο αύριο για την πόλη τους, αλλά και η πρωτοπορία του εγχειρήματος, ήταν το έναυσμα για να συμμετέχει η Space Hellas ως χορηγός υψηλής τεχνογνωσίας και κατάρτισης, ώστε τα μικρά οχήματα να κινούνται απρόσκοπτα ακόμα και χωρίς οδηγό.

Συγκεκριμένα, η Space Hellas εγκατέστησε και πιστοποίησε τον ενεργό εξοπλισμό δικτύου και τηλεφωνίας στο Κέντρο Ελέγχου και στα λεωφορεία και υλοποίησε το Ασυρματικό Δικτύο Wi-Fi - όλα με εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που παρείχε η εταιρεία CISCO. Για την εξασφάλιση  υψηλής ποιότητας σήματος σε όλο το μήκος της διαδρομής των αυτοκινούμενων λεωφορείων, πραγματοποιήθηκε επιτόπια και ενδελεχής μελέτη ραδιοκάλυψης από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας. Η επιβεβαίωση των αποτελεσμάτων έγινε με χρήση εξειδικευμένου εργαλείου προσομοίωσης της απόδοσης του δικτύου.

Η Space Hellas, όπως μας πληροφορεί σχετική ενημέρωση, είναι μια ελληνική εταιρία με διευρυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων, υπηρεσιών ΙCT και ασφάλειας, που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Επενδύει διαρκώς στην έρευνα και την ανάπτυξη. Σχεδιάζει και υλοποιεί καινοτόμες λύσεις που συνδυάζουν τεχνολογίες αιχμής στον χώρο της πληροφορικής και των επικοινωνιών. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία σε σύνθετα έργα και μοναδικό πανελλαδικό δίκτυο υποστήριξης. Η Space Hellas απαντά στις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις με έργα που γράφουν ιστορία.
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ