2015-11-23 17:53:07
Φωτογραφία για Γ. Μάκκας: Στην Αχαϊα ξέραμε από το Σάββατο πως δεν θα γίνουν εκλογές
«Οι ευθύνες ανήκουν σε όλους, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο», δήλωσε στο PatrasTimes.gr ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαϊας, Γιάννης Μάκκας.

«Από την εταιρία μας κορόιδευαν μέχρι την τελευταία στιγμή, το βράδυ του Σαββάτου. Περιμέναμε μήνυμα με τους κωδικούς του συστήματος και μας είπαν ότι θα τους στείλουν στο Προεδρείο της ΚΕΦΕ, κάτι που δεν έγινε. Δεν έστελναν σύνδεση και κωδικό σύνδεσης. Μπορούσαμε να διαγάγουμε και χειρόγραφα τη διαδικασία παντού και στην Αχαϊα, όπως και το κάναμε, χωρίς να διαρρεύσουν στοιχεία και σταυροδοσίες υποψηφίων», προσέθεσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

«Ο πόλεμος που έχει ξεσπάσει στο εσωτερικό του κόμματος δεν είναι ιδεολογικός, αλλά προσωπικός και εστιάζεται στους ανθρώπους της διοίκησης του κόμματος. Κάποιοι πρέπει να παραιτηθούν και το κόμμα υπό έναν σοβαρό εγγυητή των διαδικασιών να προχωρήσει άμεσα σε εκλογές, γιατί αλλιώς θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα.

Κάποιοι να κάνουν στην άκρη τις προσωπικές τους διαφορές, να σταματήσουν να κοιτούν το μαγαζάκι τους στο εσωτερικό του κόμματος, γιατί θα διαλυθούμε!», τόνισε με νόημα ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ.

«Άμεσε εκλογές και ανασύνταξη του κόμματος, κάτι που θα είναι δύσκολο», προέβλεψε ο κ. Μάκκας. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ