2015-11-24 03:14:07
Φωτογραφία για Συλλαλητήριο με… τρακτέρ στα Τρίκαλα
Ξεσηκωμός αγροτών και κτηνοτρόφων που ζητούν να μην εφαρμοστούν τα... όσα συμφώνησαν Κυβέρνηση και «Θεσμοί» για τον κλάδο τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του trikalanews.gr δεκάδες τρακτέρ «περικύκλωσαν» σήμερα το πρωί την κεντρική πλατεία των Τρικάλων αγρότες και κτηνοτρόφοι της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η Άνοιξη».

Με ένα δυναμικό συλλαλητήριο στο οποίο συμμετείχαν και άλλες επαγγελματικές τάξεις, οι «κόκκινοι» αγρότες, απαίτησαν να μην εφαρμοστούν τα όσα συμφώνησαν Κυβέρνηση και «Θεσμοί» για τον κλάδο τους, κάνοντας λόγο για «συμφωνία ταφόπλακα» για τον αγροκτηνοτροφικό κλάδο της Ελλάδας.

Οι διαδηλωτές, μετά την συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία των Τρικάλων που έθεσε σε επιφυλακή την Αστυνομική Διεύθυνση Τρικάλων, πραγματοποίησαν πορεία επί των Οδών Βασιλείου Τσιτσάνη και Κολοκοτρώνη με κατάληξη την Δ.Ο.Υ. Τρικάλων, όπου συναντήθηκαν με τον Προϊστάμενο της Υπηρεσίας Διονύση Κατσαρό, εκθέτοντας του την κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει αλλά και το τι θα συμβεί με την φορολόγηση που σχεδιάζει σε βάρος τους η Κυβέρνηση.

Οι διαδηλωτές ανανέωσαν το ραντεβού τους για τη ερχόμενη Πέμπτη στο Πανθεσσαλικό συλλαλητήριο που θα πραγματοποιηθεί στον Παλαμά Καρδίτσας και θα είναι η «πρόβα τζενεράλε» ενόψει των πολύ δυναμικών κινητοποιήσεων που σχεδιάζονται για τα μέσα Δεκεμβρίου.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ