2015-11-24 10:04:18
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Για την 5η ημέρα του 6ου ομίλου του UEFA Youth League η Κ-20 του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τρίτη (15:00) στο Μόναχο την Μπάγερν.

Με μοναδικό στόχο τη νίκη η οποία θα την κρατήσει σε τροχιά πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει την Τρίτη (15:00) στο "Grünwalderstrasse" του Μονάχου την Μπάγερν σ' αγώνα της 5ης ημέρας του 6ου ομίλου. Η ομάδα μας είναι σε δύσκολη βαθμολογικά θέση (3η με 4 βαθμούς) και θέλει δυο νίκες στους δυο αγώνες που απομένουν για να έχει ελπίδες πρόκρισης.

Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Ρέντη και εν συνεχεία η αποστολή αναχώρησε για το Μόναχο όπου έφτασε αργά το απόγευμα. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Θανάσης Ανδρούτσος. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έχουν πολύ καλή ψυχολογία μετά και από τη νίκη με 4-0 επί του Παναθηναϊκού αλλά ταυτόχρονα γνωρίζουν καλά ότι η Μπάγερν Μονάχου που έχει μόλις ένα βαθμό μετά από 4 αγώνες θα κυνηγήσει την πρώτη της νίκη στη διοργάνωση.


Στον πρώτο αγώνα των δυο ομάδων ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει με 1-0 στο Ρέντη χάρις σε εύστοχο πέναλτι του Μανώλη Σάλιακα ενώ στη συνέχεια είχε δυο ήττες και μια ισοπαλία (2-2) με την Ντιναμό στην Κροατία. Από την άλλη οι Γερμανοί έχουν τρεις ήττες και μια ισοπαλία με την Άρσεναλ στο Μόναχο.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού είδαν και βίντεο τόσο από τον τελευταίο αγώνα με τον Παναθηναϊκό όσο και από την αναμέτρηση με την Μπάγερν στην Αθήνα και ξέρουν πολύ καλά που θα "χτυπήσουν".

Ο τεχνικός της ομάδας μας Βασίλης Βούζας σημείωσε για τον αγώνα με τους Βαυαρούς: "Ήρθαμε στο Μόναχο για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Η Μπάγερν μπορεί να είναι στην τελευταία θέση αλλά είναι δυνατός αντίπαλος και θα παλέψει για το τρίποντο. Είμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση αλλά όλα θα φανούν στο γήπεδο. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τον αγώνα στον Πειραιά αλλά το αύριο. Έχουμε ακόμη ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση και στόχος για εμάς είναι δυο νίκες στους αγώνες που απομένουν".

Στον άλλο αγώνα της 5ης ημέρας η Άρσεναλ "φιλοξενεί" στο Λονδίνο την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και με ισοπαλία παίρνει το εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η βαθμολογία (Σε 4 αγώνες): 1. Άρσεναλ (8-3) 10, 2. Ντιναμό (7-6) 7, 3. Ολυμπιακός (6-8) 4, 4. Μπάγερν (2-6) 1.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σέρβος Danilo Grujić.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ