2015-11-24 13:40:17
Φωτογραφία για Απίστευτη γκάφα! Δεν είναι αυτή η γυναίκα καμικάζι του Σεν Ντενί!
Οι φωτογραφίες της υποτιθέμενης καμικάζι είναι άλλης κοπέλας η οποία ζει στο Μαρόκο, είναι ζωντανή και λέει ότι δεν είναι τζιχαντίστρια -  Πώς η φίλη της έδωσε τις φωτογραφίες στη δημοσιότητα για να την εκδικηθεί!

Η μαροκινή Ναμπίλα που ζει και βρίσκεται στο Μαρόκο για λίγες μέρες θεωρήθηκε καμικάζι στο Παρίσι και σπεύδει να διορθώσει το λάθος.

Για αρκετές ώρες η γυναίκα αυτή εμφανιζόταν να είναι μια καμικάζι, η Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, που φερόταν να έχει ανατιναχθεί προκειμένου να μην πέσει στα χέρια των γάλλων αστυνομικών στη διάρκεια εφόδου στο προάστιο του Σεν Ντενί.

Τελικά ήταν όλα λάθος: η νεαρή δεν λέγεται Χάσνα, αλλά Ναμπίλα και είναι από το Μαρόκο και δεν έχει καμία σχέση με καμικάζι και ας πέρασε αρκετές ώρες στην ανάκριση από τους αστυνομικούς, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για το πώς βρέθηκε η φωτογραφία της σε μια τέτοια κατάσταση.

Η Ναμπίλα είδε τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του κόσμου συνοδεύοντας το προφίλ και την ταυτότητα της γυναίκας (της 26χρονης Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν).


Ωστόσο, σύμφωνα με νέο ρεπορτάζ του AJ+ η γυναίκα που εικονίζεται στις φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ως φωτογραφίες της Χάσνα Αϊτμπουλαχσέν, δεν έχει ουδεμία σχέση με την τρομοκράτισσα του Παρισιού, που τελικά δεν ανατινάχτηκε η ίδια στο διαμέρισμα, αλλά ο δεύτερος άνδρας που βρισκόταν μαζί με εκείνη και με τον ξάδελφό της, φερόμενο ως εγκέφαλο των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, Αμπντελαχαμίντ Αμπαούντ.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας είναι από την εποχή που ζούσε στη Γαλλία και δόθηκαν σε δημοσιογράφο της «Daily Mail» από πρώην φίλη της, που ήθελε να την εκδικηθεί.

«Με επισκέφθηκαν δημοσιογράφοι για να μου ζητήσουν συγγνώμη. Μου είπαν ότι κυκλοφόρησαν τις φωτογραφίες μου επειδή έμοιαζα με την ξαδέλφη του καταζητούμενου τρομοκράτη», δήλωσε στο δικτυακό τόπου του Μαρόκου «Le360.ma»

Η Nabila είδε τις φωτογραφίες της να κάνουν το γύρο του κόσμου, με τα ΜΜΕ να την εμπλέκουν με την βομβίστρια αυτοκτονίας και τους συγγενείς της να αναρωτιούνται αν είναι ζωντανή Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ