2015-11-25 10:33:24
Φωτογραφία για ΜΑΝΘΑΤΗΣ ΚΑΙ ΣΑΛΙΑΚΑΣ ΓΙΑ... ΜΠΑΓΕΡΝ!
Ζωντανός... στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση του UEFA Youth League παρέμεινε ο Ολυμπιακός μετά από τη νίκη του με 0-1 επί της Μπάγερν σ' αγώνα της 5ης ημέρας του 6ου ομίλου που διεξήχθη το μεσημέρι της Τρίτης στο Μόναχο.

Δυο εκ των πρωταγωνιστών μίλησαν σχετικά Γιώργος Μανθάτης (Σκόρερ) : «Δείξαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από την Μπάγερν Μονάχου. Σε κάθε παιχνίδι αγωνιζόμαστε για τη νίκη και για να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πάρα πολύ καλά και δεν αφήσαμε την Μπάγερν που ήθελε πολύ το παιχνίδι να κάνει κάτι ιδιαίτερο. Αυτή τη φορά πήγαμε έως το τέλος και πήραμε αυτό που θέλαμε. Δεν χύσαμε την καρδάρα με το γάλα. Σημασία έχει ότι ο Ολυμπιακός είναι ακόμη ζωντανός. Θα δώσουμε τα πάντα για να περάσουμε κόντρα στην Άρσεναλ. Έχουμε δείξει πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον. Σήμερα περίμενα πως θα σκοράρω. Είχα μια προαίσθηση».

Μανώλης Σάλιακας (Αρχηγός): «Όποιος έβαζε γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Η Μπάγερν είναι μια καλή ομάδα αλλά εμείς παίξαμε καλύτερα σήμερα. Μπράβο σε όλους για τη νίκη. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να στοχεύουμε στην πρόκριση. Ευχαριστούμε και τον κόσμο που ήρθε να μας δει και να μας εμψυχώσει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ