2015-11-25 11:30:42
Φωτογραφία για Απίστευτο! Διαβάστε τι έκρυβε μέσα στο ηχείο...
Στο εσωτερικό του εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 313,66 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές

Μόνο μουσική δεν έπαιζε το ηχείο που ανακάλυψαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών σε ένα σπίτι στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, αφού ο κάτοχός του το είχε μετατρέψει σε «καβάντζα» και το είχε... στουμπώσει με ποσότητα χασίς που ετοιμαζόταν να διακινήσει σε χρήστες της πόλης!

Αρχικά, οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν έναν 31χρονο και έναν 24χρονο, οι οποίοι είχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 73,3 γραμμαρίων στο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Όπως αποκάλυψαν, τις είχαν προμηθευτεί νωρίτερα αντί 200 ευρώ, από έναν 27χρονο Έλληνα και έναν 25χρονο Βρετανό, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Κατά την έρευνα που έκανε η Δίωξη στα σπίτια των διακινητών, βρέθηκε το μουσικό ηχείο στο εσωτερικό του οποίου εντοπίστηκαν τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 313,66 γραμμαρίων και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη τέσσερα κινητά, 273 ευρώ και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 27χρονος. Οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ