2015-11-25 14:00:25
Φωτογραφία για ΙΝΤΕΓΕ : ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ...
Ο Ολυμπιακός θα τα δώσει όλα κόντρα στην Άρσεναλ προκειμένου να κερδίσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση του Champions League.

Οι ερυθρόλευκοι είναι σε θέση ισχύος, μπορούν να αφήσουν εκτός τους «κανονιέρηδες», με τον Ιντέγε να υποστηρίζει μετά το ματς με την Μπάγερν.

«Έχουμε ένα παιχνίδι με την Άρσεναλ, δεν μπορούμε να απογοητεύσουμε τους εαυτούς μας και ανυπομονούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι το ματς και πρέπει να σιγουρέψουμε την πρόκριση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη ή την ισοπαλία», είπε ο Νιγηριανός επιθετικός, ενώ για την ήττα από τους Βαυαρούς ανέφερε.

«Νιώθουμε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν εκπλήσσομαι που δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Στα τελευταία παιχνίδια σκοράρουν πέντε γκολ ανά αγώνα οπότε δεν είναι έκπληξη. Παλέψαμε πολύ σκληρά, σίγουρα τα δώσαμε όλα, αλλά δυστυχώς χάσαμε. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο, ανυπομονούμε για το επόμενο ματς με την Άρσεναλ, που είναι μεγάλο για εμάς και για τον σύλλογο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αύξηση εισφορών στον ΟΓΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ