2015-11-25 20:56:46
Φωτογραφία για Ισχυρή καταιγίδα στην Αττική
Ισχυρή καταιγίδα έπληξε για περισσότερο από μισή ώρα το Λεκανοπέδιο η οποία... σε συνδυασμό με τους δυνατούς ανέμους δημιούργησε δύσκολες συνθήκες στους δρόμους.

Μέσα σε λίγα λεπτά δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και άνθρωποι προσπαθούσαν να βρουν προσωρινό καταφύγιο σε στέγαστρα και καταστήματα.

Έως τις 20.30 η Πυροσβεστική είχε δεχτεί λιγότερες από 10 κλήσεις, ενώ καταγράφηκαν και κάποιες κοπές δέντρων σε σημεία της Αττικής.

Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία είχε προειδοποιήσει για την εκδήλωση καταιγίδων στην Αττική, ενώ τα φαινόμενα κατά τόπους αναμένονταν ισχυρά. Εξασθένηση αναμένεται από τη νύχτα. Οι άνεμοι πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία 7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ.

Ακτοπλοΐα

Μικροπροβλήματα έχουν δημιουργηθεί στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες λόγω των ισχυρών νότιων ανέμων που πνέουν σε πολλές θαλάσσιες περιοχές και φθάνουν κατά τόπους τα 7 με 8 μποφόρ.

Από το λιμάνι του Πειραιά για τον Αργοσαρωνικό δεν εκτελούνται τα δρομολόγια των υδροπτέρυγων, ενώ το μεσημέρι δεν πραγματοποιήθηκε το δρομολόγιο του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου Αγ.Νεκτάριος για Αίγινα.

Κλειστό είναι το πορθμείο Αγ.Μαρίνα - Νέα Στύρα και Λευκίμμη - Ηγουμενίτσα.

Τα δρομολόγια στη γραμμή Ηγουμενίτσα - Κέρκυρα εκτελούνται μόνο με πλοία κλειστού τύπου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ντοπαρισμένη η Πηγή Δεβετζή;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ