2015-11-26 04:19:06
Φωτογραφία για Έφηβη αυτοκτόνησε μετά από εμμονή που είχε με την εικόνα της
Μία έφηβη κρεμάστηκε αφού είχε παθιαστεί με την ιδέα να έχει τέλειο σώμα και... εμφάνιση, όπως οι διάσημες, βγάζοντας χιλιάδες φωτογραφίες το σώμα της.

Η Hannah Carpenter είχε διατροφικές διαταραχές από τότε που ήταν 13,αλλά η οικογένεια της πίστευε πως τα χειρότερα είχαν περάσει και είχε ένα λαμπρό μέλλον μπροστά της.

Η 18χρονη βρέθηκε νεκρή στο δάσος σε ένα σημείο της περιοχής κοντά στο σπίτι της στο Redruth, Cornwall, στις 31 Μαΐου. Είχε αφήσει πίσω ένα σημείωμα αυτοκτονίας.

Η οικογένειά της ανακάλυψε χιλιάδες φωτογραφίες από κάθε μέρος του σώματός της στο κινητό της, παράλληλα με αρνητικά σχόλια για το βάρος της.

Ο πατέρας της David Carpenter, την περιέγραψε ως μια όμορφη και ταλαντούχα κοπέλα που ήταν φανταστική σε ό, τι έκανε.

«Δεν μπορούσε να το δει», είπε. «Ακόμα κι αν η Hannah φαινόταν εκπληκτική νόμιζε ότι ήταν χοντρή, άχρηστη και χωρίς ταλέντο.


«Δεν μπορούσε να δει αυτή την όμορφη νεαρή γυναίκα που εμείς βλέπαμε.

«Αν έλεγε κάποιος κάτι για τα μαλλιά και τα ρούχα της, θα έπρεπε αμέσως να αλλάξει.

«Είχε έναν πολύ καλό φίλο και μια καλή δουλειά. Είχε αγάπη από τους γονείς της και όλα όσα θα ήθελε κάποιος. Αλλά ήταν αδιάφορο για εκείνη.

«Η πίεση ήταν πολύ μεγάλη γι ‘αυτήν. Εμείς δεν θα μπορούσαμε να την αποτρέψουμε από αυτό που έκανε ».

Περιέγραψε πώς η οικογένεια βρήκε τις φωτογραφίες στο κινητό της μετά το θάνατό της.

Είπε: «Υπήρχαν χιλιάδες φωτογραφίες με την Hannah να κοιτά τον εαυτό της. Τραβούσε βίντεο τα πόδια της από όλες τις διαφορετικές οπτικές γωνίες και έλεγε σε όλα «δείχνω χοντρή;» Τραβούσε φωτογραφίες κάθε μέρα.

Η Hannah ανέπτυξε μια διατροφική διαταραχή στην ηλικία των 13 και η οικογένειά της την πήγε σε μια ομάδα ειδικών το 2010, επειδή δεν μπορούσαν να την καταφέρουν να φάει. Η έφηβη συνέχισε να χάνει βάρος και στη χειρότερη περίπτωση της ήταν μόλις 36 κιλά. Αλλά τον Οκτώβριο 2011 επανήλθε στα 45 κιλά και όταν είχε δει τους ειδικούς για τελευταία φορά το Μάρτιο του 2012, το προσωπικό στην υπηρεσία αποφάσισε ότι δεν χρειαζόταν άλλα ραντεβού.

Η οικογένειά της πίστευε ότι ανάρρωνε. Αλλά κρυφά εκείνη “πάλευε”.

“Έπαιρνε βάρος και φαινόταν καταπληκτική-αλλά υπήρχαν πράγματα που δεν ξέραμε” είπε ο πατέρας της,”έτρωγε το πρωινό της,μεσημεριανό και τα πάντα. Αν την έβλεπες δεν θα πίστευες πως έχει πρόβλημα,πρόσεχε τον εαυτό της και ήταν καλύτερα”.

Η οικογένειά της Hannah δήλωσε την εξαφάνιση στις 30 Μαΐου και το σώμα της βρέθηκε την επόμενη μέρα.

Ο ιατροδικαστής Van de Berg, δήλωσε: «Αυτή ήταν μια περίπτωση όπου η Χάνα έκρυβε τον τρόπο που ένοιωθε σχεδόν από όλους.

«Αλλά το γεγονός ότι άφησε ένα σημείωμα που έλεγε ποιες ήταν οι προθέσεις της,να είστε σίγουροι πως ήταν αυτές….»
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ