2015-11-26 09:16:05
Φωτογραφία για Ανατροπή στο φόνο της Μολδαβής και τον γυμναστή! Άλλοι πρώην στο στόχαστρο
Εξελίξεις σημειώθηκαν στο άγριο φονικό που διαπράχτηκε στη Λάρνακα με... θύμα 36χρονη Μολδαβή - Δεν συνδέθηκε το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του θύματος με τον 34χρονο γυμναστή που θεωρείτο ο πρώτος ύποπτος - Ανέτρεψε τα δεδομένα της αστυνομίας - Για ανάκριση και άλλοι πρώην της 36χρονης

Ανέτρεψαν τα δεδομένα των ανακριτών που διερευνούν τη στυγερή δολοφονία της 36χρονη Μολδαβής που διαπράχθηκε στις 31 Οκτωβρίου στη Λάρνακα, τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων.

Η αστυνομία είχε συλλάβει 34χρονο γυμναστή που απειλούσε το θύμα και θεωρείτο ο πρώτος ύποπτος, και ανέμενε το γενετικό υλικό για να τον συνδέσει με την υπόθεση αφού σε βάρος του υπήρχαν στοιχεία που τον «έκαιγαν».

Ωστόσο τα αποτελέσματα του γενετικού υλικού άλλαξαν τα δεδομένα των ανακριτών αφού το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στο διαμέρισμα του θύματος δεν συνδέεται με τον γυμναστή.


Με αυτές τις εξελίξεις η αστυνομία αναγκάζεται να στρέψει τις έρευνες προς νέα κατεύθυνση σε μια προσπάθεια να εξιχνιαστεί η υπόθεση και να εντοπιστεί ο μανιακός δολοφόνος της 36χρονης.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές της Cyprus Times, η αστυνομία έλαβε νέες πληροφορίες από τις φίλες του θύματος που έχουν να κάνουν σχέση με τις διάφορους άντρες, με τους οποίους διατηρούσε παράλληλες σχέσεις και την συντηρούσαν οικονομικά.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι ανακριτές της υπόθεσης αναμένεται να καλέσουν εκ νέου για κατάθεση τους 8 πρώην της 36χρονης που είχαν κληθεί ξανά για ανάκριση μετά το φονικό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στο τμήμα θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις άλλοι περίπου 10 άντρες για τους οποίους έδωσαν νέες πληροφορίες οι φίλες του θύματος.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ