2015-11-26 13:58:10
Φωτογραφία για Ιβάν: «Θα φέρω παίκτες στο μπάσκετ»
Σαφέστατο μήνυμα στήριξης στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ... έστειλε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδης και βεβαίως βασικός υποστηρικτής της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης βρέθηκε στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Πυλαία, παρακολούθησε την αναμέτρηση του Δικεφάλου με την Ζενίτ, άκουσε τα συνθήματα των οπαδών της ομάδας που δεν θέλουν τον Κάκο στον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ και μετά το τέλος της αναμέτρησης είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τους διοικητικούς εκπροσώπους του Δικεφάλου. Μιλησε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Μπάνε Πρέλεβιτς, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γαλατσόπουλο, παρουσία κι άλλων επωνύμων απο την οικογένεια του συλλόγου.

Μάλιστα, στο περιθώριο αυτής της συνάντησης, ο Σαββίδης είπε στους Πρέλεβιτς και Γαλατσόπουλο: "Θα φέρω παίκτες για να ενισχυθεί η ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ".

Ο Σαββίδης που ηδη έχει διαθέσει στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ ένα ποσό που αγγίζει το ένα εκατομμύριο ευρώ, προανήγγειλε την επόμενη κίνησή του για την ενίσχυση της ομάδας
. Και βεβαίως εκτός απο τους παίκτες που θα έρθουν και θα τους πληρώσει ο Σαββίδης, η επόμενη κίνησή του ειναι να αποκτήσει και το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ. Προς το παρόν πάντως ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, προανήγγειλε πως θα ενισχύσει και την ομάδα μπάσκετ για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, αλλά και στο κύπελλο. Εκεί όπου η ομάδα του Μαρκόπουλου μπορεί να φθάσει μέχρι τον τελικό του κυπέλλου και εφόσον ενισχυθεί σημαντικά να διεκδικήσει ακόμη και το τρόπαιο. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ