2015-11-26 17:37:06
Φωτογραφία για Σύμπραξη Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης και Εκδόσεων Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Οι εκδόσεις Πανεπιστημίου Μακεδονίας στο... πλαίσιο της εκδήλωσης - βιωματικού σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης: «Σωστή Χρήση Φωνής: Πώς Μαθαίνω να Επιβλέπω τον εαυτό μου», θα παρουσιάσουν το νέο βιβλίο της Επίκουρης Καθηγήτριας του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής, Χαρίκλειας Πρώιου, «Επίβλεψη στην Αποκατάσταση».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο, Σάββατο, 28 Νοεμβρίου 2015, από 11 π.μ. έως 1 μ.μ. στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη του Κρατικού Ωδείου Θεσσαλονίκης.

Στις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζεται ο ρόλος της εποπτείας και η σημασία της επίβλεψης στην πρακτική άσκηση φοιτητών σε σχολεία και σε κέντρα αποκατάστασης καθώς και η επίβλεψη προσωπικού τόσο σε σχολικές μονάδες όσο και σε εξωπανεπιστημιακές κλινικές.

Η επίβλεψη είναι ένα σημαντικό μέρος της κλινικής εκπαίδευσης του εποπτευόμενου καθώς αποσκοπεί στο να προετοιμάσει ασκούμενους σπουδαστές ώστε αυτοί να γίνουν ανεξάρτητοι επαγγελματίες.


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Έλσα Στυλιανού, Φιλόλογος

Πέτρος Κάρκος, AFRCS, PhD, MD, MPhil, Επίκουρος Καθηγητής Ωτορινολαρυγγολογίας, University California Davis, USA, Ειδικός Φωνίατρος

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες της φωνής, τραγουδιστές, ηθοποιούς, καθηγητές, δασκάλους και σε όσους επιθυμούν να καλλιεργήσουν τη φωνή τους.

Εισηγήτρια : Dr. Χαρίκλεια Πρώιου, Λογοπαθολόγος - Επίκουρη Καθηγήτρια Νευρογνωστικών διαταραχών και Αποκατάστασης Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Θέματα:

Πρόληψη

Αυτό-επίβλεψη φωνής

Διατροφή για φωνή

Ασκήσεις για θεραπεία φωνής

Ασκήσεις χαλάρωσης φωνής

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν πληροφορίες από το Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης, Φράγκων 15, στο τηλέφωνο 2310-510.551." Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ