2015-11-26 21:20:04
Φωτογραφία για ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ!
Μετά τη δίωξη που άσκησε σήμερα ο ποδοσφαιρικός Εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου στον Παναθηναϊκό για τα επεισόδια στο ματς της Λεωφόρου που δεν ξεκίνησε ποτέ, ήρθε η... οργισμένη αντίδραση των ερυθρόλευκων.

Κι αυτό γιατί όπως λένε στο Λιμάνι, ο τρόπος με τον οποίο παρουσιάζει τα επεισόδια ο κ. Σιμιτζόγλου είναι σαν να τα... εξαφανίζει!

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, όπως σας ενημερώσαμε, έχει ασκήσει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια α) στον εν γένει χώρο του γηπέδου για τα οποία προβλέπεται πρόστιμο 40 έως 100 χιλιάδες ευρώ, β) για επεισόδια στις κερκίδες (50-120.00€ πρόστιμο).

Αδικήματα για τα οποία προβλέπεται ποινή κεκλεισμένων των θυρών για 1 έως 2 αγωνιστικές. Ο κ. Σιμιτζόγλου δεν άσκησε δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο, για τα οποία προβλέπεται ποινή αφαίρεσης τριών βαθμών.

Αυτό, όπως ήταν φυσικό, ήταν που δημιούργησε τη δυσαρέσκεια του Ολυμπιακού που έλεγε ότι η απόφαση αυτή... "αγνοεί διαιτητή, παρατηρητή και αστυνομία", ενώ στο Λιμάνι τόνιζαν ότι "ξέχασε προφανώς ο κύριος Σιμιτζόγλου ότι το 6Δ προβλέπει ποινή κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών, αν τα επεισόδια έγιναν στον αγωνιστικό χώρο".


Σχετικά με το πως χαρακτηρίζονται τα εκτεταμένα επεισόδια σύμφωνα με τον κανονισμό... «ως εκτεταμένα επεισόδια θεωρούνται τα επεισόδια εκείνα στα οποία εμπλέκεται ένας σημαντικός αριθμός προσώπων. Η πρόκληση κατά την διάρκεια αυτών φθοράς ξένης ιδιοκτησίας ή έστω απλής σωματικής βλάβης αποτελεί επιβαρυντική περίπτωση».

Φυσικά, αυτή η αντίδραση είναι μόνο η αρχή για τους ερυθρόλευκους που ενδέχεται να απαντήσουν ακόμα πιο δυναμικά στην "σκανδαλώδη" απόφαση -όπως την χαρακτηρίζουν- του κ. Σιμιτζόγλου.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ