2015-11-26 22:10:08
Φωτογραφία για «ΑΣΥΓΚΡΙΤΗ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΚΟ ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ»
Με άκρως κολακευτικά λόγια για τη δουλειά που γίνεται στον Ολυμπιακό μίλησε ο Ρόμπερτ Κάντερμπερι Μπιούφορντ.

Ο General Manager των San Antonio Spurs μίλησε στην κάμερα του OlympiacosBC TV και εξήρε τους ιδιοκτήτες της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, ενώ μίλησε με πολύ καλά λόγια για τους Βασίλη Σπανούλη, Γιώργο Πρίντεζη και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

«Ήρθα να δω καλό μπάσκετ. Είναι ξεκάθαρο ότι ήρθα να δω τον Ολυμπιακό, τον Νίκολα Μιλουτίνοφ και τον Γιώργο επίσης. Κάναμε ανταλλαγή για τα δικαιώματα του Πρίντεζη το καλοκαίρι, οπότε τώρα τον ακολουθούμε από κοντά», δήλωσε αρχικά.

Για τη γνώμη του για τους δύο παίκτες: «Είναι νωρίς να πούμε, αλλά προφανώς είναι δύο πολύ καλοί παίκτες. Η επιτυχία του Γιώργου είναι καλά στοιχειωμένη. Ο Νίκολα είναι νεαρός και ελπίζουμε να αναπτυχθεί. Εδώ είναι ένα σπουδαίο μέρος για να γίνει καλύτερος».

Για το αν η στρατηγική των Σαν Αντόνιο Σπερς είναι να βρίσκονται πιο κοντά στην Ευρώπη: «Είμαστε τυχεροί που είχαμε σπουδαίες εμπειρίες με παίκτες απ’ όλο τον κόσμο και οι Ευρωπαίοι μας έδωσαν πολύ επιτυχία. Στον Πόποβιτς αρέσουν οι διεθνείς παίκτες και αυτό έχει πάει πολύ καλά για μας».


Για τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα από τα σπουδαιότερα προγράμματα στον κόσμο και έχουμε μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό. Ο Χρήστος (Σταυρόπουλος) είναι καλός φίλος, έχουμε συναντηθεί πολλές φορές και έχουμε μεγάλο σεβασμό γι’ αυτό το πρόγραμμα».

Για τον Σπανούλη και το ότι βρέθηκε κοντά στο να παίξει στο Σαν Αντόνιο: «Τον ανταλλάξαμε γιατί θέλαμε να παίξει για μας, αλλά αυτός ήθελε να παίξει στην Ελλάδα και είμαστε πολύ χαρούμενοι που επέστρεψε. Έχουμε μεγάλο σεβασμό και για τον Βασίλη».

Για το ενδεχόμενο να δούμε άλλο ένα φιλικό ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τους Σαν Αντόνιο Σπερς: «Θα δουλεύαμε γι’ αυτή την πιθανότητα».

Για τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, κ. Παναγιώτη και κ. Γιώργο Αγγελόπουλο: «Δεν τους ξέρω προσωπικά, αλλά η επιτυχία που έχουν με το σύλλογό σας είναι ασύγκριτη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ