2015-11-27 04:17:07
Φωτογραφία για Λουκάς Καραδήμος: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του
Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Λουκάς Καραδήμος, μίλησε στον... ΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Αντεπίθεση» με τους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο, για:

-την κατάσταση στον ΠΑΟΚ: «Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι δεν υπάρχει αυτό που λένε πλάνο 5ετίας ή 2ετίας. Αυτό το πλάνο είναι μόνο στα λόγια. Δεν μπορεί να στηριχθεί ένα πλάνο στην Ελλάδα για μια ομάδα που δεν έχει αποτελέσματα».

-τις ιδιαιτερότητες που υπάρχουν στην ομάδα: «Είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Με μεγάλη πίεση και ανάγκη για τίτλους. Ο κόσμος πιστεύει ότι έχει κάνει μεγάλη υπομονή και δεν μπορεί να περιμένει. Ειδικά από την στιγμή που υπάρχει και η οικονομική δύναμη, η πίεση είναι περισσότερη».

-τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή σε μια ομάδα: «Δεν δίνω απλώς τα κλειδιά σε έναν τεχνικό διευθυντή. Πρέπει να υπάρχει συνεργασία από όλους. Μπορεί ο πρόεδρος να μου έχει δώσει εν λευκώ τη δυνατότητα να πάρω παίκτες αλλά δεν γίνεται αυτό. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι στηρίζεται σε ένα σύστημα. Με ένα-δύο κακά αποτελέσματα, όμως, υπήρξε πίεση να αλλάξει κάτι. Το άλλαξε, αλλά εκεί φάνηκε ότι δεν έχει δουλευτεί κανένα άλλο σύστημα».


-το πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πετύχει έναν στόχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Αποδεικνύεται ότι είναι θεωρητικό. Βλέπετε ότι ακόμη και τον Μπερμπάτοφ που πήραμε για να βάλει 20 γκολ, αυτό δεν είναι αρκετό. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πιο προσεκτικός στις επιλογές του. Αυτό το χρονικό διάστημα, όλος ο σύλλογος ασχολείται με τον Κάκο. Αυτό είναι το πρόβλημα; Το αγωνιστικό είναι το πρόβλημα και πώς θα βελτιωθεί. Η ομάδα χρειάζεται οπωσδήποτε έναν παίκτη στον άξονα». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ