2015-11-27 07:20:07
Φωτογραφία για Νέα κατηγορία στον Οδηγό Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης
«Νέα κατηγορία στον Οδηγό Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης: STOP στην ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ» Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών, η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης ( ΜΕΘ ) δημιούργησε μια νέα κατηγορία στον «Οδηγό Επιβίωσης σε Περίοδο Κρίσης» που ονομάζεται «STOP στην ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ», όπου έχουν συγκεντρωθεί όλες οι Οργανωμένες Δομές της Θεσσαλονίκης για την Ψυχοκοινωνική και Ψυχολογική Στήριξη, την Νομική Συμβουλευτική καθώς και πληροφορίες για επείγουσα εύρεση διαμονής και βασικής υλικής υποστήριξης σε έκτακτα περιστατικά.

Διαθέσιμες είναι και οι υπηρεσίες της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της ΜΕΘ με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό (Μοναστηρίου 107-109, 54627 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2313 330345)

Η Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης κ. Βούλα Πατουλίδου καλεί όλες τις γυναίκες που έχουν τη δυνατότητα, να ετοιμάσουν και να προσφέρουν μια τσάντα στήριξης για τις γυναίκες που κατάφεραν να ξεφύγουν από το περιβάλλον βίας και κακοποίησης, αφήνοντας πίσω τους όλα τους τα υπάρχοντα και έχουν ανάγκη από τα βασικά είδη:


. 2-3 καινούργια εσώρουχα, κάλτσες και σουτιέν τύπου μπουστάκι

. 2 t-shirt

. 1 πουλόβερ

. 1 παντελόνι φόρμας

. 1 μπουφάν

. Είδη υγιεινής: (σαμπουάν, αποσμητικό, σερβιέτες, χτένα, επιλεγμένα καλλυντικά ή δείγματα καλλυντικών)

. Παπούτσια ή και παντόφλες σε πολύ καλή κατάσταση.

Όλα τα προσφερόμενα είδη πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και καθαρά. Η συλλογή τους θα γίνει στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη ΜΕΘ στο κτίριο της Περιφέρειας, Β. Όλγας 198, ΤΚ 54655 – 1ος όροφος και η διανομή τους από το προσωπικό του γραφείου στις οργανωμένες δομές που αναφέρονται στον Οδηγό Επιβίωσης στην ιστοσελίδα της ΜΕΘ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ