2015-11-27 12:18:17
Φωτογραφία για Η ΘΥΡΑ 7 ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ! (ΡΗΟΤΟ)
Στο πλευρό του Βαγγέλη από τη Γλυφάδα βρίσκεται για άλλη μία φορά η Θύρα 7.

Ο σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού διοργανώνει μία εκδήλωση σήμερα στο Balux Prive με ελεύθερη είσοδο και ο καθένας μπορεί να αφήσει σε ένα διαμορφωμένο κουτί όσα χρήματα θέλει και μπορεί. Ο Βαγγέλης αναχωρεί σύντομα για το Λονδίνο, προκειμένου να κάνει τις ειδικές θεραπείες και χρειάζεται τη βοήθειά μας.

Μάλιστα, ο Βαγγέλης ζητάει, και τονίζει πως ελπίζει να είναι και η τελευταία φορά, βοήθεια από όλους τους οπαδούς του Θρύλου.

«Φίλες και φίλοι μου,

Έφτασε η ώρα που θα φύγω για άλλη μία φορά για την κλινική του Λονδίνου που είναι εξειδικευμένη για την ασθένειά μου και ελπίζω πραγματικά να είναι και η τελευταία, όπως και η τελευταία φορά που ζητάω την βοήθειά σας... Θα γίνει ένα τελευταίο πάρτι στη Γλυφάδα αυτή τη φορά την Παρασκευή 27/11 στο Balux Prive (Λ. Ποσειδώνος 58) με ελεύθερη είσοδο και θέλω την βοήθειά σας στο ελάχιστο που μπορείτε, θα υπάρχει για αυτό τον λόγο το γνωστό Κουτί όπου μπορείτε να αφήνετε όσα χρήματα θέλετε Πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται και για αυτό τον λόγο δύο πολύ καλοί μου φίλοι dj’s που είναι πάντα κοντά μου και αφιλοκερδώς θα παίξουν τις μουσικές που θέλουμε
. Dj Kimon (Caprice Mykonos) & Dj Sotos (θα γαβγίζουν και τα ψάρια στη θάλασσα που είναι δίπλα)!

Σας περιμένω όλους, σας χρειάζομαι όλους για να πάω στο Λονδίνο και πιστεύω ότι θα είναι η τελευταία φορά.

Σας ευχαριστώ επίσης για την απίστευτη βοήθεια και αγάπη που μου δίνετε τα τελευταία χρόνια, ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ ούτε κλινική στο Λονδίνο, ούτε φάρμακα για θεραπεία...

Βαγγέλης Παρίσσης», αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα.

Να σημειωθεί, πάντως, πως όποιος επιθυμεί να βοηθήσει και δεν μπορεί να δώσει το «παρών» στην αυριανή εκδήλωση, έχει τη δυνατότητα να καταθέσει όσα χρήματα επιθυμεί σε λογαριασμό τραπέζης, ο οποίος είναι της μητέρας του Βαγγέλη.

Ο λογαριασμός είναι στην Τράπεζα Πειραιώς και στο όνομα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΡΙΣΣΗ ΘΕΚΛΑ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ.

Αριθμός λογαριασμού: 5144-072821-807

IΒΑΝ GR75 0172 1440 0051 4407 2821 807 BIC PIRBGRAA
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ