2015-11-27 13:19:42
Φωτογραφία για ΜΕ... ΚΑΜΠΙΑΣΟ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 11ΑΔΑΣ ΣΙΛΒΑ ΓΙΑ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡ.
Ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας δεν έγιναν στο Ρέντη την Πέμπτη αλλά υπάρχει η εκτίμηση ότι ο Μάρκο Σίλβα θα παίξει με βασικούς τους Καμπιάσο και Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει να ετοιμάζει την ομάδα του για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στο κεκλεισμένων των θυρών Καραϊσκάκη.

Την Πέμπτη ανέβασε για τα καλά την ένταση της προπόνησης, ζητώντας σκληρή δουλειά και μεγάλη προσπάθεια από όλους. Αν και ο Μάρκο Σίλβα δεν έκανε ουσιώδεις δοκιμές ενδεκάδας φαίνεται πως θα έχει ως βασικούς τον Καμπιάσο με τον Μιλιβόγεβιτς στο κέντρο.

Και αυτό διότι έμεινε ευχαριστημένος από την μεγάλη διάθεση και την προσπάθεια του Αργεντίνου μέσου στον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου, την ώρα που ο Κασάμι χρειάζεται ανάσες και ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Μία... προσέγγιση της ενδεκάδας θα ήταν με Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, Ελαμπντελαουί ή Σαλίνο δεξιά, Σιόβα και Ντα Κόστα τα δύο στόπερ, αριστερά ο Μασουακού, κέντρο με Μιλιβόγεβιτς και Καμπιάσο, στα άκρα Ντουρμάζ και Πάρντο, δεκάρι Φορτούνη και φορ Ιντέγε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ