2015-11-27 16:38:54
Φωτογραφία για Πούτιν: Χωρίς συγγνώμη δεν μιλώ με τον Ερντογάν
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας, Βλάντιμιρ Πούτιν, αρνείται οποιαδήποτε επαφή με τον Τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, καθώς η Άγκυρα αρνείται να ζητήσει συγγνώμη για την κατάρριψη του ρωσικού πολεμικού αεροσκάφους», τόνισε ο συνεργάτης του Ρώσου Προέδρου, Γιούρι Ουσάκοφ.

«Βλέπουμε την απροθυμία της Τουρκίας να απολογηθεί για το περιστατικό με το αεροσκάφος», απάντησε ο Γιούρι Ουσάκοφ σε ερώτηση για το γιατί ο Βλαντίμιρ Πούτιν αρνείται να συνομιλήσει με τον Τούρκο ομόλογό του.

Το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει ότι έχει υπάρξει τουρκικό αίτημα για συνάντηση των δύο προέδρων, στο πλαίσιο της διεθνούς Διάσκεψης για το Κλίμα, στο Παρίσι, στις 30 Νοεμβρίου, σημειώνοντας ότι ο Βλαντίμιρ Πούτιν θα ενημερωθεί γι' αυτό αργότερα εντός της ημέρας.

Στο Παρίσι, ο Πρόεδρος της Ρωσίας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, για να συζητήσουν επί της συριακής κρίσης, αλλά και επί του παλαιστινιακού.

Επίσης, θα έχει συνάντηση με την καγκελάριο της Γερμανίας Άγκελα Μέρκελ σχετικά τόσο με τη Συρία όσο και με την Ουκρανία.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ