2015-11-28 12:24:59
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠτΔ
Υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο άρχισε από τις 12:15 το μεσημέρι το συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο. Η σύσκεψη των αρχηγών συγκαλείται έπειτα από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με στόχο να υπάρξει ενημέρωση σε σχέση με το προσφυγικό, εν όψει και της Συνόδου Ε.Ε.-Τουρκίας, καθώς και να προσδιοριστεί από κοινού διαδικασία εθνικού διαλόγου σχετικά με το ασφαλιστικό και την συνταγματική αναθεώρηση.

Πρώτος έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης και αμέσως μετά η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Β. Λεβέντης και ο μεταβατικός πρόεδρος της Ν.Δ. Ιωάννης Πλακιωτάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Γιάννη Βρούτση και Γιώργο Κουμουτσάκο.

Στη συνέχεια μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και τελευταίος από τους πολιτικούς αρχηγούς προσήλθε, ως είθισται, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, συνοδευόμενος από την κυβερνητική εκπρόσωπο Όλγα Γεροβασίλη. Στη σύσκεψη δεν θα προσέλθει ο γ.γ. του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ενώ δεν εκλήθη ο γ.γ. της Χ.Α. Ν. Μιχαλολιάκος.

''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ