2015-11-28 21:23:05
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ... FINAL 6! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ 7-4
Μια πολύ σπουδαία νίκη κόντρα σε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο, σημείωσε ο Ολυμπιακός που επικράτησε με 7-4 της Πριμόριε Ριέκα στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Π.Καπαγέρωφ» για την 3η αγωνιστική του Champions League. Οι Πειραιώτες έδειξαν φτιαγμένοι για μεγάλα πράγματα και ικανοί για μια σπουδαία πρόκριση στο Final 6, κόντρα στην ομάδα που μετράει δυο διαδοχικές παρουσίες στους τελικούς της κορυφαίας διοργάνωσης. Στο γεμάτο «Π. Καπαγέρωφ», μπροστά στο κόσμο του που έδωσε δυναμικό παρών και έξτρα ώθηση, οι «ερυθρόλευκοι» σημείωσαν την πρώτη τους νίκη στον Α' όμιλο μετά τις δυο διαδοχικές εκτός έδρας ισοπαλίες με την Έγκερ στην Ουγγαρία και την Σπαντάου στο Βερολίνο.

Υποδειγματική εκκίνηση!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε υποδειγματικά την αναμέτρηση. Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν με μεγάλο πάθος και συγκέντρωση στον αγώνα και το εξαιρετικό πρώτο οκτάλεπτο που πραγματοποίησαν τους έφερε μπροστά στο σκορ με το επιμέρους 4-0. Ο Γιάννης Φουντούλης με γκολ στον παίκτη παραπάνω έδωσε νωρίς το προβάδισμα στον Ολυμπιακό, ακολούθησε το ωραίο γκολ του Βλαχόπουλου από την περιφέρεια (3:54) και το Ντόσκα που διαμόρφωσαν το 3-0. Ο Άγγελος Βλαχόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ 12'' πριν το φινάλε «έγραψε» το 4-0 κλείνοντας ιδανικά ένα τέλειο πρώτο μέρος.


Μεγάλος Πάβιτς, τρομερό πρες!

Το υπερ του προβάδισμα ο Ολυμπιακός το διαχειρίστηκε χάρη στο πολύ καλό πρες. Η υποδειγματική αμυντική λειτουργία είχε ως αποτέλεσμα να μην δεχθούν γκολ οι Πειραιώτες στο 1ο και στο 4ο οκτάλεπτο. Στην εν γένει άψογη λειτουργία της άμυνας σημαντικό ρόλο έπαιξε και ο μεγάλος Γιόζιπ Πάβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας του Ολυμπιακού πραγματοποίησε πολύ σπουδαίες επεμβάσεις και σε ορισμένες φάσεις «φάνταζε» ανίκητος.

Κατά τα λοιπά οι Πειραιώτες διατήρησαν τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και προηγήθηκαν μέχρι και 6-3 χάρη στο γκολ του Γενηδουνιά (2:18, πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου). Οι Κροάτες πλησίασαν στα δυο γκολ με τον Σέτκα (1:30), αλλά ο Μάλιαρακ 45'' πριν το φινάλε του 3ου οκταλέπτου «έγραψε» το 7-4 το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε. Κάπως έτσι ο Θρύλος έφτασε στην πολύ σπουδαία νίκη την οποία θα χρησιμοποιήσει ως...οδηγό για να τον φέρει στο Final 6 της Βουδαπέστης.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 1-2, 2-2, 0-0

Η διακύμανση:

1ο οκτάλεπτο: 1-0 Φουντούλης (π/π. 6:58), 2-0 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 3:54), 3-0 Ντόσκας (π/π, 0:59), 4-0 Βλαχόπουλος (περιφέρεια, 0:12)

2ο οκτάλεπτο: 4-1 Γκονζάλο (περιφέρεια, 7:30), 5-1 Μάλιαρακ (περιφέρεια, 3:07),

5-2 Ράντου (π/π, 0:46)

3ο οκτάλεπτο: 5-3 Μπουλιούμπασιτς (π/π, 7:06), 6-3 Γενηδουνιάς (π/π, 2:18)

6-4 Σέτκα (π/π, 1:30), 7-4 Μάλιαρακ (π/π, 0:45)

4ο οκτάλεπτο:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάβιτς, Μάγιαρακ 2, Βλαχόπουλος 2, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 1, Ντόσκας 1, Μουρίκης, Μυλωνάκης, Δελακάς, Σμιθ, Ποντικέας, Κολόμβος, Γαλανόπουλος.

ΠΡΙΜΟΡΙΕ ΡΙΕΚΑ: Βικάν, Γκονζάλο 1, Μπουλούμπασιτς 1, Ράντου 1, Σέτκα 1, Μπούριτς, Κράπιτς, Μούσλιμ, Ντέντοβιτς, Μπόσκοβιτς, Βουκίσεβιτς, Πέτροβιτς, Γιελοβίνα
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Βολές Τσίπρα κατά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Βολές Τσίπρα κατά ΝΔ - ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ