2015-11-29 02:11:06
Φωτογραφία για Σε αναπηρικό καροτσάκι ο Μίκι Ρούρκ
Μπορεί το σώμα του και η φυσική του κατάσταση να είναι όμοια με αυτήν ενός... κατά πολλά χρόνια νεότερου άνδρα, αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται πως η πολλή γυμναστική και οι προπονήσεις έχουν το «αντίτιμο» τους στο κορμί του Μίκι Ρούρκ.

Όπως βλέπετε και στις φώτο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου, ο 63χρονος σταρ εθεάθη στο αεροδρόμιο του Los Angeles καθισμένος σε αναπηρικό καροτσάκι, προκαλώντας ανησυχία στους fans του.

Αν και προσπάθησε να καλύψει το πρόσωπό του φορώντας μια κουκούλα, δεν πέρασε απαρατήρητος από τον φωτογραφικό φακό, ενώ μια υπάλληλος του αεροδρομίου έσερνε το καροτσάκι, με τον Ρουρκ να έχει τα χέρια του μέσα στις τσέπες του.

Το τι συμβαίνει με την υγεία του παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστο, ωστόσο δεν αποκλείεται ο 63χρονος σταρ να το παράκανε με το γυμναστήριο και να τραυματίστηκε σοβαρά, καθώς πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις, προπονείται συστηματικά για να διατηρήσει νεανικό κορμί.

Να αναφέρουμε τέλος, πως πρόσφατα ο Μίκι Ρούρκ είχε αποκαλύψει ότι ένα από τα έξι σκυλιά του τον έσωσε από την αυτοκτονία, την περίοδο που περνούσε δύσκολη περίοδο ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να βλάπτει συνεχώς τον εαυτό του.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ