2015-11-30 12:38:39
Φωτογραφία για Ποιο είναι το απόλυτο όνειρο του Σάκη Ρουβά;
Για την αγάπη του για το αρχαίο θέατρο και τις προτάσεις γάμου που έχει κάνει στην Κάτια Ζυγούλη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, αποκαλύπτοντας το όνειρό του να παίξει Οιδίποδα.

«Το αρχαίο θέατρο με συναρπάζει. Θα μπορούσα να παίζω τον Οιδίποδα σε όλη μου τη ζωή. Αφότου γεννήθηκα έως να πεθάνω. Όχι γιατί πιστεύω ότι θα παίξω τον καλύτερο Οιδίποδα του κόσμου, ούτε γιατί πιστεύω ότι θα τον παίξω καλύτερα από τον Μινωτή. Αλλά θα το κάνω σαν ένας άνθρωπος που κατανοεί ότι όσο κι αν παίζει αυτόν τον ρόλο, πάντα θα υπάρχει κάτι που δεν το βρήκε», δήλωσε σε καθημερινή εφημερίδα.

Όσον αφορά το αν θα παντρευτούν με την Κάτια Ζυγούλη, ο Σάκης Ρουβάς αποκαλύπτει ότι της έχει κάνει πολλές προτάσεις γάμου αλλά και ότι παραλίγο να την παντρευτεί στα βαφτίσια της κόρης τους. «Στα βαφτίσια της Αριάδνης, πρόπερσι το καλοκαίρι, ήμουν έτοιμος. Με τις βέρες στην τσέπη. Δύο μυστήρια μαζί. Και μετά σκέφτηκα "γιατί να της στερήσω τη χαρά της προετοιμασίας;". Έχω δικαίωμα να της στερήσω αυτή την εμπειρία; Της έδωσα το δαχτυλίδι και ταυτοχρόνως της έκανα πρόταση γάμου»
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ