2015-11-30 13:07:10
Φωτογραφία για Η... ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΙΝΤΕΓΕ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ! (VIDEO & PHOTOS)
Αν και σχετικά δύσκολα, ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης με το ματς να... «ξεκλειδώνει» στο 73ο λεπτό, όταν ο διαιτητής έδειξε πέναλτι για τράβηγμα του Μιλιβόγεβιτς από τον Κουρμπέρλη. Ο Φορτούνης έκανε το 1-0 και... άνοιξε τον δρόμο, ενώ στο 80' σημείωσε και δεύτερο τέρμα, πολύ πιο όμορφο.

Σε καμία όμως από τις δύο φάσεις, ο νεαρός μέσος του Ολυμπιακού δεν πανηγύρισε... έξαλλα (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ), δείχνοντας έτσι πως σέβεται πάρα πολύ την πρώην ομάδα του, η οποία σίγουρα τον βοήθησε ώστε να φτάσει σήμερα σε αυτό το υψηλό επίπεδο που βρίσκεται.

Ωστόσο, το ...περίεργο της βραδιάς, είναι πως ούτε ο Ιντέγε που σημείωσε το 3-0 λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 86', πανηγύρισε το τέρμα που σημείωσε!

Και αν για τον Φορτούνη υπήρχε το προηγούμενο πέρασμα από την Τρίπολη, για τον Νιγηριανό επιθετικό δεν υφίσταται φυσικά τέτοιο θέμα. Σύμφωνα με δημοσιευμα του "sportdog.gr" πάντως ο στράικερ του Ολυμπιακού είχε λόγο για αυτόν τον πολύ χαλαρό πανηγυρισμό.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα, ο Ιντέγε με τον μη πανηγυρισμό του, ήθελε να... αυτοτιμωρηθεί γιατί δεν είχε συγχωρήσει στον εαυτό του την απώλεια του πολύ εύκολου γκολ στο 31ο λεπτό, όταν ο Ντουρμάζ του έδωσε εξαιρετική ασίστ, όμως αυτός κατάφερε να αστοχήσει σε κενή εστία από πολύ κοντά. Από εκείνο το σημείο και μετά λοιπόν, έψαχνε πάρα πολύ το γκολ και όταν το πέτυχε αντέδρασε με αυτόν τον τρόπο!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ