2015-11-30 14:33:06
Φωτογραφία για Ο Μπέκαμ μας τρέλανε για άλλη μια φορά
Ο David Beckham δείχνει άντρας με μεγάλη αυτοπεποίθηση, είτε ποζάρει με άνεση μέσα στο bespoke κοστούμι του, είτε βγάζει τα ρούχα του για μια φωτογράφιση σαν και αυτή που έκανε για το αμερικανικό People, το οποίο φέτος, στα 30άγενέθλια του θεσμού, τον έχρισε Sexiest Man Alive. Παρ’ όλα αυτά, βαθιά μέσα του παραμένει το σεμνό αγόρι από το ανατολικό Λονδίνο, που αντιμετωπίζει με ενθουσιασμό το νέο τίτλο, σχεδόν δεν μπορεί να πιστέψει πως κέρδισε τον τίτλο του Πιο Σέξι Άντρα. «Ποτέ δεν αισθάνθηκα πως είμαι σέξι» λέει ο θρύλος του ποδοσφαίρου στους δημοσιογράφους του People Elizabeth Leonard και JD Heyman. Έχοντας μια ευτυχισμένη οικογένεια με τη σύζυγό του, Victoria, και τα τέσσερα παιδιά τους, είναι εκείνος που βάζει ηλεκτρική σκούπα (είναι πολύ νοικοκύρης) και δηλώνει κολακευμένος που μπήκε στο κλαμπ των Sexiest: «Είναι μεγάλη μου τιμή, χαίρομαι πολύ».

Πώς αντέδρασε η Victoria στο άκουσμα πως είσαι εσύ ο Πιο Σέξι Άντρας;


Ήλπιζα να νιώθει αυτό το πράγμα για μένα συνεχώς! Πάντως, μου είπε «συγχαρητήρια»! Κατά κάποιον τρόπο γελάσαμε με τα παιδιά και οι γιοι μου έλεγαν: «Αλήθεια; Ο πιο σέξι; Αλήθεια;». Ο μεγαλύτερος, μάλιστα, ο Brooklyn, ήταν εκείνος που είχε το ύφος «Είσαι σίγουρος πως δεν εννοούν εμένα;».

Μεγαλώνοντας, έχεις περάσει από περίεργες φάσεις ως προς την εικόνα σου;

Είμαι σίγουρος πως υπήρχαν πολλές τέτοιες φάσεις, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, το μόνο που με ενδιέφερε ήταν να παίζω ποδόσφαιρο. Ποτέ δεν με απασχόλησε το τι φοράω ή πώς φαίνομαι. Δεν με ένοιαζε να έχω την προσοχή των άλλων παιδιών. Ήθελα απλά να παίζω ποδόσφαιρο. Ήμουν άνετος με αυτό που έκανα και είχα πολλή αυτοπεποίθηση. Ευχαριστιόμουν τα πάντα ως παιδί και οι γονείς μου δούλευαν σκληρά για να μου δώσουν όσο περισσότερα μπορούσαν.

Όσο μεγάλωνες, βουτούσες και πιο βαθιά στο χώρο της μόδας. Έχεις μετανιώσει για κάτι;

Εγώ και η Victoria πάντα γελούσαμε όταν πηγαίναμε στα shows του Gucci και σετάραμε τα δερμάτινα ρούχα μας για να είμαστε ασορτί. Ακόμα λέμε «μα τι σκεφτόμασταν τότε;». Ζούσαμε στο σπίτι της μαμάς της εκείνη την εποχή, οπότε η Victoria άλλαζε στο δωμάτιό της κι εγώ στο δικό μου, στον κάτω όροφο – δεν μας επιτρεπόταν να μένουμε στο ίδιο δωμάτιο. Μετά βρισκόμασταν στην κουζίνα και ήμασταν σε φάση «ουάου», πολύ δερμάτινο ρούχο! Έχουμε ακόμη εκείνα τα κομμάτια. Θυμάμαι ότι κάποτε αγόρασα ένα τζάκετ του Galliano, που προφανώς ήταν πανάκριβο, και είχε ραμμένο ένα ροζ σουτιέν στην εσωτερική τσέπη, το οποίο κρεμόταν. Νόμιζα πως ήταν όμορφο, αλλά η Victoria ήταν σε φάση «δεν πρόκειται ποτέ να το φορέσεις αυτό»!

Τι φοράς όταν κοιμάσαι;

Τις περισσότερες φορές τίποτα. Αλλά αν πρέπει να φορέσω κάτι, θα είναι εσώρουχα.

Είναι αλήθεια πως είσαι πολύ σχολαστικός με την καθαριότητα και την τάξη;

Δεν μπορώ να χαλαρώσω τη νύχτα αν δεν είναι όλα καθαρά και στη θέση τους, οπότε θα μείνω ξύπνιος μέχρι τη 01.00, για να είμαι σίγουρος πως όλα είναι τακτοποιημένα. Αν χρειαστεί, θα βάλω και ηλεκτρική σκούπα ή όλα τα πράγματα στο πλυντήριο πιάτων. Η Victoria, πάλι, είναι το ακριβώς αντίθετο. Θα αφήσει τα παπούτσια της στη μέση του χολ και πεταμένα τα προϊόντα του μακιγιάζ, οπότε εγώ είμαι εκείνος που τρέχω από πίσω της για να συμμαζεύω. Είναι εξουθενωτικό! Τα παιδιά, αντιθέτως, μας ξυπνάνε και τακτοποιούν τα κρεβάτιά τους με θρησκευτική ευλάβεια, ακόμη και η Harper. Θα πρέπει να τη βοηθάς, βέβαια, αλλά μου έχει μοιάσει σε αυτό περισσότερο από τα άλλα παιδιά μας. Θα ετοιμάσει τα ρούχα που θα φορέσει το πρωί από το προηγούμενο βράδυ!

Είσαι Πρεσβευτής Καλής Θέλησης της UNICEF εδώ και μια δεκαετία και έχεις φτιάξει και το 7: The DavidBeckham UNICEF Fund (www.7.org)» για να συγκεντρώνεις χρήματα για παιδιά σε ανάγκη. Η φιλανθρωπική σου δράση μοιάζει να ισορροπεί τέλεια και με τα καθήκοντά σου ως πατέρας.

Τα παιδιά μου έχουν δει τον πατέρα τους να αποσύρεται από το ποδόσφαιρο, αλλά δεν με έχουν δει να αποσύρομαι από την εργασία. Θέλω να έχουν σωστό εργασιακό ήθος. Θέλω να με ακολουθούν σε αυτά τα φιλανθρωπικά ταξίδια που κάνω με τη UNICEF. Φυσικά, το σχολείο αποτελεί προτεραιότητα, αλλά γνωρίζουν πως ο πατέρας τους και η μητέρα τους δουλεύουν σκληρά και αυτό είναι που θέλουμε να περάσουμε και σε εκείνα.

Ποια είναι η αγαπημένη σου ώρα της ημέρας;

Όταν όλα τα παιδιά έχουν λουστεί και μπανιαριστεί και καθόμαστε όλοι μαζί μπροστά στην τηλεόραση με μια κούπα τσάι και μιλάμε. Μάλιστα, γυρίζω και λέω στα παιδιά «OK, αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι των διακοπών του μπαμπά, μέχρι σήμερα». Και χθες το βράδυ ήμασταν στην Disney και σχεδόν έκλαψα την ώρα που παρακολουθούσαμε τα πυροτεχνήματα. Ήμασταν η Victoria, εγώ και τα παιδιά. Η Harper καθόταν στο ένα μου γόνατο και ο Romeo στο άλλο. Ήταν εκπληκτικό συναίσθημα. Είχα έναν κόμπο στο λαιμό και εκείνα με κοιτούσαν με ύφος «Μπαμπά, είσαι εντάξει;». Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και, όσο σκληρά κι αν δουλεύουμε, τίποτε δεν έρχεται πριν από τα παιδιά μας.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ