2015-12-01 00:04:09
Φωτογραφία για Ν.Βούτσης: Η Ελλάδα δεν πρέπει να εμπλακεί σε ότι συμβαίνει στην Αν.Μεσόγειο
Η χώρα μας βρίσκεται στο "μάτι του κυκλώνα" αναφορικά με όσα διαδραματίζονται... στην Αν. Μεσόγειο και η οποιαδήποτε εμπλοκή, πέρα της αλληλεγγύης και της διεθνούς συμπαράταξης κατά της τρομοκρατίας, θα πρέπει να αποφευχθεί προκειμένου η Ελλάδα να μην στοχοποιηθεί, δήλωσε από τα Χανιά όπου βρίσκεται ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης, έφτασε σήμερα το πρωί στα Χανιά, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την 102η επέτειο από την Ένωση της Κρήτης με την Ελλάδα. Στις 11:30 μετέβη στο Ίδρυμα "Ελ. Βενιζέλος" όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος του Ιδρύματος Νίκος Παπαδάκης, οι βουλευτές Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Μπαλωμενάκης και κ. Βάλια Βαγιωνάκη και ο Δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας.

Σε ένα σύντομο διάλογο με τον πρόεδρο του Ιδρύματος, παρουσία και του δημάρχου Χανίων, ο κ. Βούτσης, αναφερόμενος στην πρόσφατη επίσκεψή του στην Κύπρο και σχολιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, σημείωσε ότι η Ελλάδα αλλά και η Κύπρος, θα πρέπει να αποφύγουν οποιοδήποτε εμπλοκή, προκειμένου οι δύο χώρες να μην στοχοποιηθούν.
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ