2015-12-01 08:04:25
Φωτογραφία για Νέο Διοικητικό Συμβούλιο ΕΣΜΑ - Γενική Συνέλευση
Την 29-11-2015 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επαναληπτική Γενική Συνέλευση του Επιστημονικού Συλλόγου Μηχανικών Αεροπορίας (ΕΣΜΑ) κατά την οποία διενεργήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΣΜΑ η σύνθεση του οποίου, μετά από τη συγκρότηση του σε σώμα, είναι η εξής:

Πρόεδρος: κος Ιωάννης Κούτρας (29η)Αντιπρόεδρος: κος Στέφανος Τσολακίδης (20η)Γενικός Γραμματέας: κος Νικόλαος Μπόσινας (44η)Ταμίας: κος Νικόλαος Μαργαρίτης (32η)Μέλος: κος Φώτιος Καμπιώτης (33η)

Επίσης η ίδια Γενική Συνέλευση, μετά από σχετική ενημέρωση από εκπρόσωπο του Δικηγορικού Γραφείου Ρ. Πετραδέλλη & Συνεργάτες, αποφάσισε και την τροποποίηση του καταστατικού του Συλλόγου. 

Την ΓΣ τίμησαν με την παρουσία και την συμμετοχή τους ο Πρόεδρος της ΕΑΒ Απχος εα Ζαχαρίας Γκίκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΒ Ταξχος εα Γεώργιος Μαζεράκος, ο Γενικός Επιθεωρητής του ΓΕΑ Απτχος Γεώργιος Βορόπουλος και ο Επιτελάρχης της ΔΑΥ, Υπτχος Γεώργιος Αλεξανδρής, καθώς και ο Οικονομολόγος πρόεδρος του Συνδέσμου Αποφοίτων ΣΣΑΣ κ. Ιωάννης Αντωνιάδης, ο οποίος ενημέρωσε το σώμα της ΓΣ επί οικονομικών & Συνταξιοδοτικών θεμάτων.

Με εκτίμηση

    το  ΔΣ
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ