2015-12-01 14:11:15
Φωτογραφία για Ποιο είναι το μεγάλο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τον Τζιτζικώστα;
Θα ήταν τεράστιο δώρο στον ΣΥΡΙΖΑ να πάει πίσω η διαδικασία εκλογής προέδρου στη Νέα Δημοκρατία, τόνισε σε σημερινές του δηλώσεις ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος Απόστολος Τζιτζικώστας.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι κάποιοι θέλουν να πάει πίσω η διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ. «Όλοι ενδιαφερόμαστε για την αξιοπιστία και τη διαφάνεια», αλλά είναι πολύ σημαντικό να κλείσει γρήγορα αυτή η πληγή», συμπλήρωσε.

«Οι φίλοι της ΝΔ θέλουν εκλογές το συντομότερο και όποιος βγει θα έχει τη στήριξη όλων. Το αίτημα είναι καθολικό: "Κλείστε γρήγορα αυτή την πληγή"», τόνισε.

Για το φιάσκο στις εσωκομματικές εκλογές, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε ότι «δεν θέλω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπήρξε δόλος» και έστειλε μήνυμα ενότητας: «Δεν υπάρχει ρήγμα στην Νέα Δημοκρατία, κανείς δεν έχει προσωπικό πρόβλημα με κανέναν. Στις εκλογές είναι πολύ λογικό να πούμε και καμιά κουβέντα παραπάνω. Ανήκουμε όλοι στην ίδια οικογένεια, αντίπαλός μας είναι μόνο ο Τσίπρας».
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ