2015-12-01 17:50:07
Φωτογραφία για ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... ΟΥΑΡΝΤΑ (ΡΗΟΤΟ)
Για τον Αμρ Ουάρντα φέρεται να ενδιαφέρεται ο Ολυμπιακός, όπως γράφει η ιστοσελίδα "kingfut.com" η παρουσιάζει το ρεπορτάζ της ως... αποκλειστικό. Μάλοστα μαζί με τον Ολυμπιακό, για τον μέσο του Παναιτωλικού ενδιαφέρονται τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Παναθηναϊκός.

«Οι μεγάλες ομάδες της Ελλάδας παρακολουθούν τον Αιγύπτιο διεθνή μέσο του Παναιτωλικού, Αμρ Ουάρντα, όπως μπορεί να επιβεβαιώσει το kingfut.com», γράφει το δημοσίευμα και συνεχίζει.

«Ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΟ έχουν στο ραντάρ τους τον Αμρ Ουάρντα, μετά από μια σειρά εντυπωσιακών εμφανίσεων του Αιγύπτιου διεθνή. Πηγές του Kingfut επιβεβαιώνουν πως στην πραγματικότητα υπήρξαν επαφές με τις ομάδες, τον Ουάρντα και τον μάνατζέρ του, σε μια προσπάθεια να πάρει μεταγραφή κατά την επόμενη μεταγραφική περίοδο».

Συνεχίζοντας το δημοσίευμα, γράφει. «Εάν η πιθανότητα μεταγραφής του τον Ιανουάριο μειωθεί, ο Ουάρντα ενδέχεται να πάρει μεταγραφή το καλοκαίρι. Ο 22χρονος έχει συγκεντρώσει επάνω του τα φλας της δημοσιότητας, ειδικά μετά την καταπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟΚ του Μπερμπάτοφ, με τον ΠΑΟΚ να πιστεύεται πως ενέτεινε τις προσπάθειές του για να αποκτήσει τον Αιγύπτιο. Ο Αμρ Ουάρντα πήγε στον Παναιτωλικό αυτό το καλοκαίρι, ερχόμενος από την Αίγυπτο και την Αλ Αχλί του Καΐρου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ