2015-12-01 21:27:15
Φωτογραφία για Έλαααα - Κόβουν Ουγγαρέζο - Συνατσάκη τέλος του μήνα;
Όταν σηκώνεις αμανέ και πετάς λαλακίες τις πληρώνεις. Αφού ο Ουγγαρέζος "έκαψε" τη Συνατσάκη -αφού χάλασε το προφίλ της δίπλα του- και μετά τις καφρίλες του για ανήλικα παιδιά, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και ο ANTENNA ετοιμάζεται να του πει  (S) parta πράγματά σου και βρες αλλού πόστο.

Ποιο είναι όμως το παρασκήνιο;

Από τις μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες υπάρχει απροθυμία και αδιαφορία να τοποθετήσουν τα προϊόντα τους στη μεσημεριανή ζώνη με το εξής σωστότατο επιχείρημα: Ο μέσος όρος του «Spata live» είναι πολύ χαμηλός τόσο στο σύνολο όσο και στο 15 – 44. Έτσι στα Σπάτα υπάρχει η σκέψη να «κοπεί» η εκπομπή και να αντικατασταθεί από επαναλήψεις παλαιότερων ελληνικών σειρών που φέρνουν με μηδενικό κόστος υψηλότερα νούμερα και περισσότερα λεφτά.

Κύκλοι της διοίκησης του σταθμού επισημαίνουν με νόημα πως τα δύο πρόσωπα δηλαδή Ουγγαρέζος και Συνατσάκη ήταν επιλογή Λάτσιου που αποτελεί εδώ και μήνες παρελθόν απο το κανάλι και πως το «Κωνσταντίνου και Ελένης» κάποιες μέρες χτυπούσε διπλάσια ποσοστά τόσο στο σύνολο όσο και στα νεανικά κοινά. Ένα πιο προχωρημένο σενάριο θέλει καθέναν από τους δύο παρουσιαστές να ολοκληρώνουν την σεζόν ως πανελίστες στο «Πρωινό» και στο «Πρωινό ΣουΚου» αντίστοιχα. Και Ηλιάκη – Μουτσινάς να προετοιμάζονται ήδη για την δημιουργία νέας μεσημεριανής εκπομπής την επόμενη σεζόν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΚΑΙ) ΜΕ ΤΣΑΪΡΕΛΗ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΠΡΟΒΛΗΜΑ (ΚΑΙ) ΜΕ ΤΣΑΪΡΕΛΗ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ