2015-12-02 05:21:09
Φωτογραφία για Η Μενεγάκη πνίγηκε στον αέρα [video]
Όρεξη να μοιραστεί τις σκέψεις της και τους προβληματισμούς της με τους συνεργάτες της και το τηλεοπτικό κοινό είχε σήμερα στην εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή μια ατάκα του Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλου, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός ότι πήρε να πληρώσει την ασφάλειά της στην τράπεζα και πιο συγκεκριμένα το ΤΕΒΕ της. Εκεί, λοιπόν, συνειδητοποίησε ότι το ποσό ήταν στα… ουράνια!

«Πήγα να πληρώσω το ΤΕΒΕ μου γι’ αυτό το δίμηνο και μου φάνηκε περισσότερο. Λέω “Τόσο πληρώνω κάθε μήνα;” Ντρέπομαι να πω το ποσό. Είναι πολύ μεγάλο το ασφάλιστρο, αλλά αυτή τη φορά μου φάνηκε ακόμα πιο μεγάλο. Μου ήρθαν όλα μαζί!», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Σήμερα είχα πάει στην τράπεζα να τα πληρώσω όλα, τέλη, ασφάλιστρα όλων στη σειρά. Το ΤΕΒΕ το πλήρωσα χθες… και έβγαζα, έβγαζα. Μου λέει ο άνθρωπος στο γραφείο “έχετε κι άλλα;”».

Τότε, πήρε το λόγο και πάλι ο στένός της συνεργάτης, Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και της είπε: «Εγώ πάντως έχω ευχάριστα νέα. Πέρασα ΚΤΕΟ χθες». Πώς αντέδρασε η παρουσιάστρια; Στην προσπάθειά της να γελάσει, πνίγηκε με το νερό που έπινε!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ