2015-12-02 13:16:17
Φωτογραφία για Η πόρτα εξόδου από το ΕΣΥ άνοιξε στην Αιτωλοακαρνανία
Health View.gr

Με ...συνοπτικές διαδικασίες και πριν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των στελεχών του ΕΣΥ, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας προχωρά σε παύση διοικητών. Συγκεκριμένα, με κοινή απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, αποφασίστηκε:

«παύση του Αναπληρωτή Διοικητή του Γ.Ν. ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, με αρμοδιότητα στο πρώην Γ.Ν. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ «ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ», αρμοδιότητας της 6ης Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ιονίων Νήσων, Ηπείρου και Δυτ. Ελλάδος του Υπουργείου Υγείας, κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του Κυριάκου (με ΑΔΤ: ....) από τα καθήκοντά του».

Σημειώνεται ότι η αποπομπή του είχε προαναγγελθεί από τη διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), ενώ την παύση των καθηκόντων του απαιτούσαν με τελεσίγραφό τους προς τον ίδιο και οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, τονίζοντας ότι με τις ενέργειές του επιχειρεί να υποβαθμίσει το ίδρυμα σε Κέντρο Υγείας.

Οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων κλιμακώθηκαν πριν από λίγες μέρες με την κατάληψη του γραφείου του και την σε βάρος του καταγγελία ότι λειτουργεί διαλυτικά για την εύρυθμη λειτουργία και την εργασιακή ηρεμία.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ