2015-12-03 08:50:51
Φωτογραφία για 3,7 εκατομμύρια σε 2 χρόνια για τη διαχείριση των συνταγών του ΕΟΠΥΥ
HEALTH VIEW.GR 

Περίπου 3,7 εκατ. ευρώ θα στοιχίσει στον ΕΟΠΥΥ η διαχείριση των συνταγών του για δύο χρόνια. Ήδη ολοκληρώθηκε ο ηλεκτρονικός δημόσιος διεθνής διαγωνισμός για την επιλογή αναδόχου. Η εταιρεία που αναδείχθηκε, θα αναλάβει την παροχή υπηρεσιών για την οργάνωση και λειτουργία του Κέντρου Μηχανογραφικής Επεξεργασίας Συνταγών (ΚΜΕΣ) του ΕΟΠΥΥ. 

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία θα αναλάβει, μεταξύ άλλων, υπηρεσίες Λειτουργίας Συστήματος, Υποστήριξης Παραγωγικής Λειτουργίας, Διαχείρισης καθώς και Αξιοποίησης Μεταδεδομένων (Μελέτη και χρήση μοντέλου παραγωγής αλγορίθμων με βάση τα δεδομένα που συλλέγοντα για την περαιτέρω αξιοποίηση τους από τον Οργανισμό (πχ στη χάραξη πολιτικής)) ενώ στις υποχρεώσεις τις περιλαμβάνονται και υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης προκειμένου ο ΕΟΠΥΥ να παραλαμβάνει πλέον ηλεκτρονικά τα τιμολόγια των συμβεβλημένων παρόχων υπηρεσιών. 

Η χρονική διάρκεια των παρεχόμενων από τον Ανάδοχο υπηρεσιών θα είναι για διάστημα 24 μηνών και το συνολικό τίμημα των παρεχόμενων υπηρεσιών ανέρχεται στο ποσό των 2.989.635,30 ευρώ πλέον ΦΠΑ ή 3.677.251,42 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ.
medispin
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ