2015-12-03 12:14:16
Φωτογραφία για ΕΠΤΑ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ... ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟ
Μετ’ εμποδίων ξεκίνησε η προετοιμασία του Πανθρακικού για τη Σαββατιάτικη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, αφού ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν υπολογίζει... επτά ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, στη χθεσινή προπόνηση δεν συμμετείχαν οι τραυματίες Χρήστος Τζάνης, Ίγκορ Ντε Σόουζα, Βάλτερ Μπαλούφο, ο Χασομέρης που υπέστη θλάση α' βαθμού στο δικέφαλο στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο Αντώνης Λαδάκης έκανε ατομικό πρόγραμμα, λόγω τραβήγματος στους προσαγωγούς.

Επίσης, στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού για τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους δεν βρίσκονται οι Αλφρέδο Μεχία και Ροτζέριο Μάρτινς, που έχουν συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες, σε αντίθεση με τον Ντενίζ Μπαϊκαρά που εξέτισε την ποινή του το περασμένο Σάββατο.

Στο καθαρά αγωνιστικό, στη χθεσινή προπόνηση όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου για το Κύπελλο έκαναν αποθεραπεία, ενώ για τους υπόλοιπους το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ταχυδύναμης και στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στον τομέα της κυκλοφορίας της μπάλας και της επιθετικής ανάπτυξης.

Η προετοιμασία του Πανθρακικού θα συνεχιστεί σήμερα με προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο της ομάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ