2015-12-03 12:54:07
Φωτογραφία για Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της Κουτσελίνη άφησαν τους πάντες με ανοιχτό το στόμα [video]
«Αλήθειες με τη Ζήνα», λέγεται η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη και όπως φαίνεται αυτό έχει αποφασίσει να κάνει στη ζωή της, να λέει αλήθειες.

Η Ζήνα Κουτσελίνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, και μίλησε για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τον αλκοολισμό, το θάνατο του πατέρα της και του αδελφού της αλλά και τους δικούς της δαίμονες.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αποκάλυψε πως ο πατέρας της ήταν μεθυσμένος και έπεσε από το μπαλκόνι ενώ δυο μήνες μετά έφυγε από τη ζωή. Από το αλκοόλ έχασε τη ζωή του και ο αδελφός της, όπως είναι γνωστό, πριν ένα χρόνο.

Ανέφερε επίσης πως σε εκείνη ο πατέρας της φερόταν καλά αλλά όχι στην οικογένειά της κάτι που της άφησε κατάλοιπα και μπόρεσε και ξέφυγε μόνο όταν η μητέρα της την έστειλε στο Βόλο, σε ηλικία 14 ετών.

«Για μένα οι εικόνες ήταν πολύ σκληρές. Ντρεπόμουν να περπατήσω και δεν αναπτυσσόμουν καθόλου. Ξέρεις τι σημαίνει ένα παιδί στα 14 του να φεύγει από το νησί, η μητέρα του να το σπρώχνει… και όταν πηγαίνεις στο γιατρό να μη βλέπει ένα παιδί 14ετών αλλά ένα παιδί 8;», εξομολογήθηκε για πρώτη φορά η Ζήνα Κουτσελίνη συμπληρώνοντας πως είχε και αυτοκαταστροφικές τάσεις.

Στην ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου για το αν τη βοήθησε ψυχολόγος, η παρουσιάστρια αποκάλυψε: «Πολύ αργότερα. Ο πρώτος άνθρωπος που με βοήθησε ήταν η Ελένη Μενεγάκη».

Δείτε τον τρόπο και όλα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη στο βίντεο που ακολουθεί
Πηγή
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ