2015-12-03 17:44:05
Φωτογραφία για Βρεττός: Έφτασα μέχρι τα σκαλιά της εκκλησίας
Ο τραγουδιστής άνοιξε την καρδιά του κι έκανε μια εκ βαθέων εξομολόγηση Καλεσμένος στο «Celebrity Life Game» βρέθηκε ο Ηλίας Βρεττός και σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Κεν Αλεξανδράτο, μεταξύ άλλων, μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε στην παιδική του ηλικία.

«Στα 13 μου είχα ένα σημαντικό πρόβλημα με το νεφρό μου. Ένα πρωί ξύπνησα και έκλαιγα από τους πόνους, δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Μου διαγνώστηκε μια σημαντική ασθένεια στο νεφρό μου. Έπρεπε να εγχειριστώ άμεσα. Το έκανα. Έμεινα γύρω στους τρεις μήνες εκτός σχολείου, εκτός δραστηριοτήτων. Ήμουν μακριά από τους φίλους μου και τις συνήθειές μου. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά κι αυτή τη στιγμή το νεφρό μου είναι μια χαρά και όλα αποκαταστάθηκαν. Όλο αυτό μου άφησε ένα πολύ μεγάλο ψυχικό τραύμα και ένα σωματικό τραύμα, μια μεγάλη ουλή την οποία κάλυψα με ένα τατουάζ», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.


Ακόμη, σε άλλο σημείο της συνέντευξής του, δεν δίστασε να εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να παντρευτεί και να κάνει οικογένεια. «Θέλω πάρα πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω πάρα πολύ να γίνω καλός μπαμπάς και καλός σύζυγος, γιατί μεγάλωσε σε μια πολύ καλή οικογένεια και σε ένα όμορφο οικογενειακό περιβάλλον. Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή όλο αυτό φαντάζει λίγο επιστημονική φαντασία για εμένα. Το βλέπω λίγο στο μακρινό μέλλον. Βέβαια ποτέ μη λες ποτέ. Είμαι και πολύ αυθόρμητος άνθρωπος. Μπορεί αύριο να με δεις παντρεμένο», εξομολογήθηκε

Μάλιστα, ο ίδιος αποκάλυψε πως έφτασε ένα βήμα πριν τον γάμο, λέγοντας χιουμοριστικά «Έχω φτάσει πολύ κοντά στα σκαλιά της εκκλησίας. Γύρισα από την άλλη κι έφυγα. Τα κοίταξα κι είπε Άσε μωρέ, πολλά είναι. Μην τα ανέβω καλύτερα», ενώ πρόσθεσε έπειτα «Είναι γνωστό τώρα αυτό. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Όλοι καταλαβαίνουμε για τι μιλάμε».

Τέλος, με απόλυτη ειλικρίνεια, δήλωσε πως δεν έχει δοκιμάσει ποτέ στη ζωή του ναρκωτικά. «Δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ουσίες. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Επειδή ήμουν αθλητής κι έκανα πρωταθλητισμό, δεν κάπνισα ποτέ, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ ναρκωτικά… Είμαι υπέρ της άποψης ότι είναι καλό να δοκιμάζεις πράγματα στη ζωή σου. Αλλά σε κάποια πράγματα έχω άρνηση και δεν θα ήθελαν καν να τα δοκιμάσω. Ένα από αυτό είναι και οι ουσίες», εξήγησε.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ