2015-12-03 20:21:03
Φωτογραφία για ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΓΙΑ ΣΟΝ ΤΖΕΪΜΣ!
Στην Μπιλμπάο, σύμφωνα με αυτά που γράφουν οι διάφορες ιστοσελίδες αλλά και τις δημοσιεύσεις σε διάφορα οπαδικά φόρουμ, είναι... ενοχλημένοι από την συμπεριφορά του Σον Τζέιμς τις τελευταίες μέρες και πλέον θέλουν και εκείνοι να τον... αποδεσμεύσουν, καθώς βλέπουν πως αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα τους!

Από την πρώτη στιγμή ο Αμερικανός έκανε σαν... τρελός στο άκουσμα του Ολυμπιακού και αυτό έγινε αντιληπτό από όλους στην Μπιλμπάο.

Παραδέχονται και οι ίδιοι πως είναι θέμα χρόνου η μετακίνηση του από την χώρα των Βάσκων στον Ολυμπιακό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως, σύμφωνα με δημοσίευμα, λόγω τραυματισμού του Ερβέλ, ζήτησαν από τον Τζέιμς να περιμένει μέχρι και το Σάββατο πριν αποχωρήσει, ώστε να παίξει κόντρα στην Φουενλαμπράδα (λόγω έλλειψης ψηλών), αλλά μετά την κακή του χθεσινή εμφάνιση κόντρα στην Όλντενμπουργκ οι άνθρωποι της Μπιλμπάο άλλαξαν σκεπτικό και πλέον θέλουν να τελειώνει η υπόθεση το συντομότερο δυνατόν αφού όπως φημολογείται έχουν κινηθεί ήδη για τον αντικαταστάτη του! 
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ