2015-12-04 03:20:07
Φωτογραφία για Νίκος Δένδιας: Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Βλέπω όμως πολύ σκοτεινή τη σημερινή
Ο Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κ. Νίκος Δένδιας παραχώρησε συνέντευξη σήμερα το πρωί, στην εκπομπή που παρουσιάζει στον ραδιοφωνικό σταθμό Αθήνα 9,84 η δημοσιογράφος Νόνη Καραγιάννη.

Ακολουθούν σημεία των κυριότερων τοποθετήσεων του κ. Δένδια:

· Είναι γνωστό ότι δεν πιστεύω σε αυτή τη διαδικασία εκλογής αρχηγού, αλλά αφού φτάσαμε εδώ πρέπει να ολοκληρωθεί. Μακάρι να δείξουμε σοβαρότητα και να γίνει η εκλογή.

· Μετά την εκλογή αρχηγού πρέπει να πράξουμε αυτά που δεν έχουμε κάνει. Την αυτοκριτική μας για τη μεγάλη ήττα και το τι κάνουμε από εδώ και πέρα.

· Η κατάσταση της χώρας επιδεινώνεται συνεχώς. Ο ΣΥΡΙΖΑ στοχεύει μόνο στο χρέος, αγνοεί την ανάπτυξη και εξυπηρετεί την τακτική του μεγάλου κράτους.

· Η διαδικασία αυτοκριτικής είναι μακρά και επώδυνη, αλλά πρέπει να την κάνουμε.

· Η ΝΔ χρειάζεται rebranding και relaunching. Για να παίξει τον ρόλο της χρειάζεται τεράστια αλλαγή. Το ερώτημα αφορά το αν είμαστε έτοιμοι να την κάνουμε.


· Αν σας έλεγα ότι είναι όλα καλά στη ΝΔ, θα βγάλουμε αρχηγό και θα είμαστε εντάξει θα γελάγατε. Βέβαια, μπροστά στον ΣΥΡΙΖΑ, ακόμη και τώρα είμαστε ένα πολύ σοβαρό κόμμα.

· Δεν μπορείς να εκλέγεσαι επ’ ονόματι μιας ιδέας και στη συνέχεια να υπηρετείς την αντίθετη.

· Αντί τα παθήματα των άλλων να λειτουργήσουν σαν διδάγματα για τον ΣΥΡΙΖΑ, λειτούργησαν για να γίνει χειρότερος. Το άλλα λέω και άλλα κάνω η κοινωνία δεν μπορεί να το ανεχθεί πλέον.

· Aντί να ψάχνει πώς θα γίνει καλύτερη η κυβέρνηση αναζητά πώς θα συνεργασθεί με μικρά κόμματα για να παραμείνει στην εξουσία.

· Με το 86% της κοινωνίας να λέει ότι είναι πολύ κακή η κυβέρνηση, δεν μπoρεί να πάει μακριά. Και με αυτή την τεχνοκρατική ανεπάρκεια δεν μπορεί να επιβιώσει.

· Όταν βλέπω την κατάσταση στο μεταναστευτικό και την μετατροπή της Τουρκίας σε ρυθμιστικό παράγοντα στην Ε.Ε. δεν χαίρομαι που δικαιώθηκα.

· Θέλω να σωθεί πατρίδα μου, αλλά φοβάμαι ότι η σημερινή κυβέρνηση δεν μπορεί να το κάνει αυτό.

· Δεν ξέρω ποια θα είναι η επόμενη ημέρα. Βλέπω όμως πολύ σκοτεινή τη σημερινή.

· Το να λέμε στη ΝΔ «να κάνουμε στον ΣΥΡΙΖΑ ό,τι μας έκανε», μοιάζει λογικό. Αλλά πρέπει να συζητήσουμε και για την επόμενη ημέρα στη χώρα.

· Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρθηκε όντως άθλια στη ΝΔ, αλλά το θέμα τώρα δεν είναι αυτό. Η πολιτική πρέπει να είναι μία παιδευτική διαδικασία και να εκπέμπεις ήθος με αυτήν. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ