2015-12-04 10:35:23
Φωτογραφία για ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ... «ΝΕΟ ΓΕΩΡΓΑΤΟ» ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ! (PHOTOS)
Ο Κώστας Τσιμίκας πήρε την ευκαιρία, αλλά και... τα εύσημα από τον Μάρκο Σίλβα στο χθεσινό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο και είναι βέβαιο πως με ανάλογη προσπάθεια εκ μέρους του θα έχει και άλλες ευκαιρίες στη συνέχεια.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πολύ τον νεαρό ποδοσφαιριστή που έκανε χτες εντυπωσιακή εμφάνιση καλύπτοντας όλη την αριστερή πλευρά και μάλιστα με μεγάλη σιγουριά και καθόλου τρακ, αλλά και με την έξοχη σέντρα στον Τσόρι για το δεύτερο γκολ των ερυθρόλευκων.

Ο Τσιμίκας ήρθε στο Λιμάνι από τον Πανσερραϊκό και μάλιστα για τον παίκτη είχε δείξει έντονο ενδιαφέρον και ο ΠΑΟΚ, όμως ο ίδιος προτίμησε να φορέσει τα ερυθρόλευκα. Είναι 19 ετών και βασικό στέλεχος της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού την τελευταία διετία, εκ των πρωταγωνιστών στην άνετη εγχώρια επικράτησή της στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στις επιτυχίες που έχει στο Youth League.

Από κοντά έχει τον Τσιμίκα ο Γρηγόρης Γεωργάτος, καθώς ο παλαίμαχος παίκτης του Ολυμπιακού ήταν πέρυσι γενικός αρχηγός στους Νέους και πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του Τσιμίκα. Τον συμβουλεύει και τον καθοδηγεί σε κάθε του βήμα, ενώ παρακολουθεί στενά την πορεία του και τώρα που είναι πλέον στέλεχος της ανδρικής ομάδας.

Ο Τσιμίκας έχει το ταλέντο για να εξελιχθεί στο... «νέο Γεωργάτο», όπως λένε στις τάξεις των ερυθρόλευκων, καθώς πολλά από τα στοιχεία του παιχνιδιού του μοιάζουν με αυτά του παλαίμαχου παίκτη του Θρύλου.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ