2015-12-04 12:29:06
Φωτογραφία για Ημέρα εθελοντισμού στη Λαμία
Διαβάστε την ανακοίνωση: "Σήμερα τιμούμε το εθελοντικό κίνημα και τους εθελοντές...  Μέσα από τη συμβολή τους δίνουν μαζί και ένα ισχυρό μήνυμα ευαισθητοποίησης προς όλους τους πολίτες για να αναλάβει ο κάθε ένας από εμάς ένα πιο ενεργό κοινωνικό ρόλο.

Η εθελοντική δραστηριότητα, έχοντας τις βάσεις της στην αμοιβαιότητα και την αλληλεγγύη, δημιουργεί νέα δίκτυα και νέα πρότυπα επεκτείνοντας το ήδη υπάρχον κοινωνικό κεφάλαιο. Το εθελοντικό κίνημα, πάντοτε αλλά ιδιαίτερα σήμερα που οι σκληροί και πολλές φορές απάνθρωποι νόμοι της αγοράς οδηγούν μεγάλες ομάδες πληθυσμών στην εξαθλίωση, αποτελούσε και αποτελεί όαση και όχημα επιβίωσης για εκατομμύρια συνανθρώπων μας σε όλη τη γη. Ο εθελοντισμός αγγίζει τους πάντες υπερβαίνοντας όρια και φραγμούς που απορρέουν από την κοινωνική θέση και την επαγγελματική κατάσταση του καθενός.

Η «Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ και ο επικεφαλής της Γ. Σαγιάς επισημαίνει πως στην εποχή μας οι εθελοντές είναι ένα λαμπρό παράδειγμα ανθρωπισμού και κοινωνικής ευαισθησίας και αποτελεί χρέος όλων μας και κυρίως της πολιτείας να προστατεύσει και να προωθήσει την αξία του εθελοντισμού με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

EK ΤΟY ΓΡΑΦΕΙΟY ΤΥΠΟΥ

«Πορτοκαλί» ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ" Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ