2015-12-04 16:22:09
Φωτογραφία για ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ ΤΗΣ 9ης ΑΓ. ΤΗΣ BASKET LEAGUE Η NOVA *ΒΙΝΤΕΟ*
Η Nova ανακοίνωσε τις τηλεοπτικές μεταδόσεις της 9ης 9η αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και τις συνόδευσε με το αντίστοιχο βίντεο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδρομητικού καναλιού:

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά τους αγώνες Παναθηναϊκός – Τρίκαλα BC Aries, Απόλλων Πατρών Carna – ΠΑΟΚ, καθώς κι άλλα τέσσερα παιχνίδια στην εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα – Λεπτό προς λεπτό» για την 9η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Όλοι οι αγώνες και η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» θα μεταδοθούν και από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO. Το αναλυτικό πρόγραμμα μπορείτε να το δείτε στο www.novasports.gr/BasketLeague09.

Οι φίλοι του μπάσκετ, θα αρχίσουν να μπαίνουν στο κλίμα των αγώνων το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, από τις 16:00 με την εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με τους Γιώργο Συρίγο και Χρήστο Καούρη, στα Novasports 2 και Novasports 2 HD που θα μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα λίγο πριν το τζάμπολ
. Στις 17:00, θα ακολουθήσει η παράλληλη μετάδοση των αγώνων, Ρέθυμνο Cretan Kings – Καβάλα σε περιγραφή του Νίκου Τζανετάκη, Άρης - Κηφισιά σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου, Κολοσσός H Hotels – Κόροιβος Αμαλιάδας σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα, Αρκαδικός – Λαύριο σε περιγραφή του Σπύρου Δημολίτσα και Απόλλων Πατρών Carna - ΠΑΟΚ σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή και ρεπορτάζ του Αργύρη Στεφανόπουλου με τον τελευταίο αγώνα να μεταδίδεται και ολόκληρος από το Novasports 4. Αμέσως μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει η εκπομπή «Παίζουμε Ελλάδα» με όλο το ρεπορτάζ και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Τέλος, τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου στις 18:00 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα δείξουν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Τρίκαλα BC Aries. Στην περιγραφή από το κλειστό του ΟΑΚΑ θα είναι ο Χρήστος Καούρης και στο ρεπορτάζ ο Σπύρος Δημολίτσας. Ο αγώνας θα μεταδοθεί και ηχητικά από το Novasports.gr.

Για περισσότερα σχετικά με το ελληνικό πρωτάθλημα μπάσκετ:

α. Αναλυτικά στιγμιότυπα και αποκλειστικά videos των αγώνων στο Web TV Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV-BasketLeague)

β. Ειδησεογραφία με αποκλειστικές συνεντεύξεις στο www.novasports.gr/Basket

γ. Live κάλυψη των αγώνων στα Social Media των καναλιών Novasports (www.novasports.gr/Facebook,

www.novasports.gr/Twitter)

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ