2015-12-04 18:43:06
Φωτογραφία για Ποιος γνωστός ηθοποιός γλίτωσε από θανατηφόρο τροχαίο; [photo]
Ο... Ιεροκλής Μιχαηλίδης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρθηκε στο πως γλίτωσε από ένα θανατηφόρο τροχαίο πριν λίγες μέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός τονίζοντας πως γλίτωσε από θαύμα είπε: «έφτασα κοντά στο θάνατο, επειδή έστριψα από ένα κόκκινο από αριστερά, και ευτυχώς είδα μια τρελή που ερχόταν με 120 και σταμάτησα. 

Παραβίασα τόσο πολύ το κόκκινο μετά από τρία δευτερόλεπτα πράσινου, που κάτι με φώτισε, μια ανώτερη δύναμη, και σταμάτησα».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και σε μία άλλη περιπέτεια που είχε με την υγεία του δηλώνοντας πως από τότε έχει πάρει κάποιες αποφάσεις: «Όλοι φτάνουμε κάποια στιγμή κοντά στο θάνατο. Εγώ έχω φτάσει πολλές κοντά στον θάνατο και στην τρέλα, ψυχολογικά. Ήταν μια μεγάλη υπερκόπωση, δεν ήταν τόσο επικίνδυνο, απλώς το πρόλαβα και σταμάτησα έγκαιρα. 

Ορισμένα πράγματα τα επανεξετάζεις πάντα αλλά δεν βάζεις και πολύ μυαλό! Πάντα χρειάζεται να συνέρχεσαι γιατί ορισμένες φορές στη ζωή παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά απ ότι πρέπει. Άμα σκεφτείς ότι η ζωή είναι σύντομη και ωραία, τα μαζεύεις και σταματάς να στεναχωριέσαι».
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ