2015-12-05 01:04:04
Φωτογραφία για ΚΟΒΑΤΣΕΒΙΤΣ : ΚΙΝΗΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Στην Κυψέλη, εκεί όπου στις 30 Απριλίου πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος (και 3ου διαδοχικού νταμπλ) κόντρα στον Παναθηναϊκό επιστρέφει το Σάββατο (18:00, Νοvasports3) η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι παίκτριες του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς αντιμετωπίζουν τις "πράσινες" στην Κυψέλη και είναι πανέτοιμες για να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να πάρουν φυσικά τη νίκη, όπως δήλωσε ο προπονητής των ερυθρόλευκων.

Ο Κοβάτσεβιτς δήλωσε ότι η ομάδα είναι έτοιμη για το αυριανό ματς κόντρα στον «αιώνιο», ενώ οι τελευταίες προπονήσεις έχουν πάει πολύ καλά.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού:

«Μετά από πολύ καιρό είμαστε κομπλέ. Όλες οι αθλήτριες προπονήθηκαν κανονικά. Είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι, ότι θα παίξουμε καλά και φυσικά ελπίζω ότι θα κερδίσουμε.

Έχουμε κάνει πολύ καλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Ξέρουμε ότι το ματς αυτό είναι ξεχωριστό σε σχέση με τα υπόλοιπα. Έχουμε μιλήσει πολύ με τις παίκτριες που το γνωρίζουν ούτως ή άλλως και έχουν κίνητρο να παίξουν το καλύτερό τους παιχνίδι και να κερδίσουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ