2015-12-05 09:18:05
Φωτογραφία για ΚΟΛΟΜΒΟΣ : Η ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΕΤΑ!
Με χαρακτηριστική ευκολία και...φόρα από την σπουδαία νίκη σε βάρος της Πριμόριε Ριέκα, ο Ολυμπιακός επικράτησε του Α.Ο.Π. Φαλήρου με 19-5 στο «Π. Καπαγέρωφ» και διεύρυνε το νικηφόρο σερί του.

Παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα χαρακτήρισε ο Χριστόδουλος Κολόμβος αυτό με το Παλαιό Φάληρο, όπως και τα περισσότερα στο πρωτάθλημα, ξεκαθαρίζοντας πως το μυαλό όλων στον Ολυμπιακό ήταν στο ματς με την Μπαρτσελονέτα για το Champions League.

Ο φουνταριστός του Θρύλου, Χριστόδουλος Κολόμβος δήλωσε μετά την λήξη της αναμέτρησης στο osfp.gr : «Σίγουρα όλη η προσοχή μας είναι στο παιχνίδι της μεθεπόμενης Τρίτης για το Champions League με αντίπαλο την Μπαρτσελονέτα. Ο μεγάλος μας στόχος είναι η διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση και σίγουρα αυτό περνάει κατά μεγάλο βαθμό από το επόμενο ματς. Μετά την ισοπαλία με τη Σπαντάου, πεισμώσαμε, βγάλαμε αντίδραση μέσα από την άμυνα στο παιχνίδι με τη Ριέκα και φτάσαμε σε μια μεγάλη νίκη που μας βοηθάει και βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Από κει και πέρα το σημερινό ματς ήταν ένα..από όλα του ελληνικού πρωταθλήματος. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο διαδικαστικού χαρακτήρα αλλά εμείς πρέπει εσωτερικά να βρίσκουμε κίνητρο και μέσα από τις προπονήσεις για να βελτιωνόμαστε. Αυτά τα ματς μας βοηθάνε για να δείχνουμε και να βλέπουμε πόσο συγκεντρωμένοι μπορούμε να μένουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ